msajad 501 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه متن دارم مثلا به این صورت abcxyzabcxyz خوب الان من میخوام abc اول تبدیل کنم به aaa اگه از دستور Replace("abc","aaa") استفاده کنم خروجی میشه aaaxyzaaaxyz در حالی که من میخوام بشه aaaxyzabcxyz لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اگه متن Label1 ما برابر : abcxyzabcxyz باشه میتونیم به این صورت متن Label2 رو برابر aaaxyzabcxyz قرار بدیم : Sub Button1_Click Label2.Text = "aaa" & Label1.Text.SubString(3) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ درود همیشه سه حرف اول قراره حذف بشن و جایگذینی براشون بیاد ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ بله همین طوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
msajad 501
سلام دوستان
من یه متن دارم مثلا به این صورت
abcxyzabcxyz
خوب الان من میخوام abc اول تبدیل کنم به aaa
اگه از دستور
استفاده کنم خروجی میشه aaaxyzaaaxyz
در حالی که من میخوام بشه aaaxyzabcxyz
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.