دوستان خدا قوت ؛ بنده یک اسکرول ویو ایجاد کردم ودیدم داده هایی که از SQL لود میشوند در اسکرول ویو بعد چند تایی نشان داده نمیشدند درصورتی که ار دیتا باس کامل لود میشدند خوب حالا بعد بررسی چند ساعته دیدم inner hieght اسکرول ویو رو زیاد کردم دیدم بله همش رو نشون دادخوب سوال اساسی من این هست که از کجا بفهمم این inner height چقدر زیا د کنم تا همه چیز نشون داده شود ؟
سوال دوم : تو برنامه خودم از کتابخانه gif decoder که برای تصاویر GIF هست استفاده کردم جالب اینجا هست که در حالت Debug Rapid به دستور Gif.load گیر میده اما در حالت Debug Legacy گیر نمیده این قضیه اش چیست ؟ و تفاوت این دو نوع دیباگ چیست ؟؟
سوال
fanoudi 12
دوستان خدا قوت ؛ بنده یک اسکرول ویو ایجاد کردم ودیدم داده هایی که از SQL لود میشوند در اسکرول ویو بعد چند تایی نشان داده نمیشدند درصورتی که ار دیتا باس کامل لود میشدند خوب حالا بعد بررسی چند ساعته دیدم inner hieght اسکرول ویو رو زیاد کردم دیدم بله همش رو نشون داد خوب سوال اساسی من این هست که از کجا بفهمم این inner height چقدر زیا د کنم تا همه چیز نشون داده شود ؟
سوال دوم : تو برنامه خودم از کتابخانه gif decoder که برای تصاویر GIF هست استفاده کردم جالب اینجا هست که در حالت Debug Rapid به دستور Gif.load گیر میده اما در حالت Debug Legacy گیر نمیده این قضیه اش چیست ؟ و تفاوت این دو نوع دیباگ چیست ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.