jfareba 37 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام واسه همچین کدی باید چه جوری گت المنت کنم <table class="barname-sidebar" style="width: 250px; height: 49px;" dir="rtl" border="0" align="center"> من اینو مینویسم ولی هیچی نمایش نمیده we.executeJavascript(w1,"jj.CallSub2('jadval',true,Document.getElementsByName('barname-sidebar'),innerText)") بعد هم تو سابش نمیدونم باید چه کدی بنویسم راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز مگه توی کدی که قرار دادید Name داره ؟ اگه قسمت سوم آموزش Get Elements رو دیده باشید بنده دقیقا یک سایت رو معرفی میکنم که انواع نمونه ها رو قرار داده که اگه ID نبود چیکار کنیم ، اگه Name نبود چیکار کنیم ، اگه ... سایتی که معرفی کردیم این بود : http://www.formget.com/javascript-submit-form/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام واسه همچین کدی باید چه جوری گت المنت کنم
<table class="barname-sidebar" style="width: 250px; height: 49px;" dir="rtl" border="0" align="center">
من اینو مینویسم ولی هیچی نمایش نمیده
we.executeJavascript(w1,"jj.CallSub2('jadval',true,Document.getElementsByName('barname-sidebar'),innerText)")
بعد هم تو سابش نمیدونم باید چه کدی بنویسم
راهنمایی کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.