آوای دل 38 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میتونه یه دکمه مثل تصویری که پیوست کزدم بسازه که وقتی فشارش میدم بره تو لطفا به این لینک برید و روی دکمه کلیک کنید تا منظورمو بفهمید اگه کمک کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اینکه نصف لایه هاش حذف شده و رنگش رو هم نمیشه تغییر داد من خودم دکمه زیر را ساختم فقط مشکلم اینه که فشارش میدم بره تو b1.png اینو باید با کتابخونه (انیمیشن) فکر کنم قرار بدی تا بشه نمیدونم کتابخونه انیمیشن بود یا..... آموزش هاشم هست تو انجمن فکر کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اینو باید با کتابخونه (انیمیشن) فکر کنم قرار بدی تا بشه نمیدونم کتابخونه انیمیشن بود یا..... آموزش هاشم هست تو انجمن فکر کنم سرچ کردم متاسفانه چنین چیزی هیچ جای انجمن نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میتونه یه دکمه مثل تصویری که پیوست کزدم بسازه که وقتی فشارش میدم بره تو لطفا به این لینک برید و روی دکمه کلیک کنید تا منظورمو بفهمید اگه کمک کنید ممنون میشم یه 10دقیقه ی دیگه براتون اپ میکنم میزارم خواستم بزارم همین پاسخ رو ویرایش میکنم بفرما ، این هم ماله یکی از دوستان هست که قبلا برام درست کرده بود اگر یکم با فتوشاپ آشنایی داشته باشید ، به راحتی میتونید کاره خودتون رو انجام بدید فایل پیوست شد پسورد : basic4android.org shayan.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ یه 10دقیقه ی دیگه براتون اپ میکنم میزارم خواستم بزارم همین پاسخ رو ویرایش میکنم بفرما ، این هم ماله یکی از دوستان هست که قبلا برام درست کرده بود اگر یکم با فتوشاپ آشنایی داشته باشید ، به راحتی میتونید کاره خودتون رو انجام بدید فایل پیوست شد پسورد : basic4android.org shayan.zip اینکه نصف لایه هاش حذف شده و رنگش رو هم نمیشه تغییر داد من خودم دکمه زیر را ساختم فقط مشکلم اینه که فشارش میدم بره تو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آوای دل 38
سلام دوستان کسی میتونه یه دکمه مثل تصویری که پیوست کزدم بسازه که وقتی فشارش میدم بره تو
لطفا به این لینک برید و روی دکمه کلیک کنید تا منظورمو بفهمید
اگه کمک کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.