mehran901 41 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 سلام دوستان آیا فضانامی وجود داره تو بیسیک4اندروید که بشه باهاش مثل ویبی خطایی که رخ داده شمارش یا توضیحاتش رو گرفت مثلا در ویبی err.description توضیحات خطای رخ داده رو میشد گرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 اینجا از Try Catch استفاده میشه: Try دستور ها Catch Log(LastException) همچنین اگه اررور داد این دستورات اجرا بشه(اختیاری) End Try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 درود از طریق Try Catch میتونید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 اه با دیباگ هم میتونی بفهمی مشکل کجاس من روش زیاد کار کردم یه روز باید فیلم آموزشیشو بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 28 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 اه با دیباگ هم میتونی بفهمی مشکل کجاس من روش زیاد کار کردم یه روز باید فیلم آموزشیشو بزارم دوست عزیز من هشت 9 ساله برنامه نویسی کار میکنم میدونم release چیه Debug چیه " اه " چیه این وسط ؟ اسپم واسه چیه ؟ اصلا متوجه نمیشید من سوالم چیه آقای نیک روان متوجه شدن مشکل بلاک کد try catch end try نیست عزیز ! مشکل این بود من نمیدونستم تو basic4android با LastException دیسکریپشن آخرین خطای پیش اومده رو میشه خوند در مواقعی که ارور پیش بینی نشده ای اتفاق بیوفته میتونیدLastException رو به کاربر نشون بدین تا توضیح خطای پیش اومده رو متوجه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran901 41
سلام دوستان
آیا فضانامی وجود داره تو بیسیک4اندروید که بشه باهاش مثل ویبی خطایی که رخ داده شمارش یا توضیحاتش رو گرفت مثلا در ویبی err.description توضیحات خطای رخ داده رو میشد گرفت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.