mehran901 41 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان آیا فضانامی وجود داره تو بیسیک4اندروید که بشه باهاش مثل ویبی خطایی که رخ داده شمارش یا توضیحاتش رو گرفت مثلا در ویبی err.description توضیحات خطای رخ داده رو میشد گرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اینجا از Try Catch استفاده میشه: Try دستور ها Catch Log(LastException) همچنین اگه اررور داد این دستورات اجرا بشه(اختیاری) End Try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ درود از طریق Try Catch میتونید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اه با دیباگ هم میتونی بفهمی مشکل کجاس من روش زیاد کار کردم یه روز باید فیلم آموزشیشو بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اه با دیباگ هم میتونی بفهمی مشکل کجاس من روش زیاد کار کردم یه روز باید فیلم آموزشیشو بزارم دوست عزیز من هشت 9 ساله برنامه نویسی کار میکنم میدونم release چیه Debug چیه " اه " چیه این وسط ؟ اسپم واسه چیه ؟ اصلا متوجه نمیشید من سوالم چیه آقای نیک روان متوجه شدن مشکل بلاک کد try catch end try نیست عزیز ! مشکل این بود من نمیدونستم تو basic4android با LastException دیسکریپشن آخرین خطای پیش اومده رو میشه خوند در مواقعی که ارور پیش بینی نشده ای اتفاق بیوفته میتونیدLastException رو به کاربر نشون بدین تا توضیح خطای پیش اومده رو متوجه بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran901 41
سلام دوستان
آیا فضانامی وجود داره تو بیسیک4اندروید که بشه باهاش مثل ویبی خطایی که رخ داده شمارش یا توضیحاتش رو گرفت مثلا در ویبی err.description توضیحات خطای رخ داده رو میشد گرفت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.