beny81 28 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ src\com\fastest\cars\in\world\textandimage.java:340: error: inconvertible types mostCurrent._farakhani1._farakhaniimage("fast.db",mostCurrent._sql1,mostCurrent._cur1,"SELECT * FROM tbl Where id=",_listviewvalue,"image",(anywheresoftware.b4a.objects.drawable.CanvasWrapper.BitmapWrapper) anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.ConvertToWrapper(new anywheresoftware.b4a.objects.drawable.CanvasWrapper.BitmapWrapper(), (android.graphics.Bitmap)("bitmap1"))); ^ required: Bitmap found: String 1 error سلام این اروری که میده هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ کدتو توی اسکریپت بزن بشه متوجه شد متاسفانه هیچی نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ کدتو توی اسکریپت بزن بشه متوجه شد متاسفانه هیچی نفهمیدم چجوری باید تو اسکریپت بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ چجوری باید تو اسکریپت بزنم داخل تگ code لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من توی اسکریپت قرار دادم اما واقعا از ارورت چیزی دستگیرم نشد!!!! اینجوری که معلومه، شما باید به کتباخونه، بیتمپ بدی اما داری استرینگ مید!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من توی اسکریپت قرار دادم اما واقعا از ارورت چیزی دستگیرم نشد!!!! اینجوری که معلومه، شما باید به کتباخونه، بیتمپ بدی اما داری استرینگ مید!!! خیلی ممنون از دوستان مشکل حلشد برای این بود که بیتمپی که دادم رو داخل " " گذاشته بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
beny81 28
سلام این اروری که میده هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.