fileman 328 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به همه داداشا یه سوال : آیا امکانش هست که شماره تلفن کاربر رو بگیریم. یعنی مثلا بگیم اگه شماره کاربر 0936000000 بود این کار رو انجام بده؟ اگه نمیشه ، یه راهکار بدین که مثلا من که یه کاربر به خصوص مد نظرم هست ، فقط میخوام دستوری که میدم توی گوشی اون اجرا بشه راهی هست؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بنده در این ضمینه بسیار بسیار کار کردم حرف استاد شاهدی رو براتون تکرار میکنم : بیخیالش بشید بهتره چندین کتابخانه دیگه هم وجود داره که مثلا روی sdk جواب میدن ولی روی گوشی جواب نمیدن ... کلا حل شدن این موضوع ماه هاست برای خود بنده هم سوال هست از نظر گرفتن سایر مشخصات مثل اپراتور و ... مشکلی نداریم . فقط همین یک دونه مبحث خیلی گنگ مونده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ کتابخانه Phone رو فعال کن و Dim ph As PhoneId Log(ph.GetLine1Number) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ راه های زیادی هست ولی تا اونجایی که من امتحان کردم هیچکدوم کار نمیکنه ، بهترین راه براش از طریق Account Manager هست که اکانت هارو بگیری و از اکانت برنامه هایی مثل whatsapp و .... شماره رو دراری که بیخیالش شی بهتره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ راه های زیادی هست ولی تا اونجایی که من امتحان کردم هیچکدوم کار نمیکنه ، بهترین راه براش از طریق Account Manager هست که اکانت هارو بگیری و از اکانت برنامه هایی مثل whatsapp و .... شماره رو دراری که بیخیالش شی بهتره ... برای چی؟ یعنی شدنی نیست!؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی راحت میشه این کارو کرد دستور خواندن اس ام اس های ارسالی رو مینویسی بعد قسمت sender رو میگی که بخونه اگه چهار رقم اول Sender 0936 بود شرط میزاریم که کار خاصی و انجام بده مثلاً msg باکس بیاد بگه شماره شما 936 هستش از و از امکانات این اپراتور میتونید استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ کتابخانه Phone رو فعال کن و Dim ph As PhoneId Log(ph.GetLine1Number) این جواب نمیده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ این جواب نمیده ؟ نه متاسفانه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اپراتور مشخص شه کافیه؟ Dim ph As Phone ph.GetSimOperator لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام به همه داداشا
یه سوال :
آیا امکانش هست که شماره تلفن کاربر رو بگیریم. یعنی مثلا بگیم اگه شماره کاربر 0936000000 بود این کار رو انجام بده؟
اگه نمیشه ، یه راهکار بدین که مثلا من که یه کاربر به خصوص مد نظرم هست ، فقط میخوام دستوری که میدم توی گوشی اون اجرا بشه
راهی هست؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.