این ارسال پرطرفدار است. کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت کاربران گرامی اینم 16000تا فونت که قولش رو بتون داده بودم شرمنده سرعت آپلود پایین بود خیلی طول کشید حتی هنوز دارم آپلود میکنم شما این پک ها رو دانلود کنید ؛ هربار که آپلود شدن اضافه میکنم متفرقه اول متفرقه دوم متفرقه سوم پک اول پک دوم پک سوم پک چهارم پک پنجم پک ششم پک هفتم پک هشتم پک نهم پک دهم پک یازدهم پک دوازدهم پک سیزدهم پک چهاردهم پک پانزدهم پک شانزدهم پک هفدهم هر پک کم کمش +200 فونت پسورد تمامی فایل ها : basic4android.org پسند فراموش نشه 20 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی خوب ولی برای چی هستن؟ گوشی یا پی سی؟ 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی خوب ولی برای چی هستن؟ گوشی یا پی سی؟ کامپیوتر 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام شایان آباد من فقط فونت شکسته نستعلیق رو الان میخام . این فونت هست داخلشون یا نه و اگه هست کدومشونو دان کنم . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام شایان آباد من فقط فونت شکسته نستعلیق رو الان میخام . این فونت هست داخلشون یا نه و اگه هست کدومشونو دان کنم . سلام دوست عزیز مطمعن هستم که در پک ها وجود داره من نمیتونم بیام 16000 تا فونت رو چک کنم و جدا سازی کنم میدونم در متفرقه اول و متفرقه دوم و متفرقه سوم حتما هست 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ سلام فونت فارسیه یا انگلیسی؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ سلام شایان آباد من فقط فونت شکسته نستعلیق رو الان میخام . این فونت هست داخلشون یا نه و اگه هست کدومشونو دان کنم . سرچ کن داخل نت هست. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ درود پک های 13 14 15 16 + 17 اضافه شد فونت های زیبا و گلچین : 17 ---------------------------- سلام فونت فارسیه یا انگلیسی؟ هردو 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اینکه همش انگلیسیه؟؟؟ چرا نگفتین؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اینکه همش انگلیسیه؟؟؟ چرا نگفتین؟؟؟؟ بنده هم فارسی اپلود کردم هم انگلیسی شما پکیج هایی رو دانلود کردید که انگلیسی هست 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ کدومش فارسیه الکی حجم نره من 17 رو دانلود کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ شایان سلام کاش دقیق می گفتی فونت شکسته نستعلیق کجاست همونو دانلود می کردم . مجبورم همشونو دانلود کنم . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ http://dl.yasdl.com/user3/Behnam/2013/November/IranNastaliq.Font_v1_[YasDL.com].rar ببین این به کارتون میاد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ http://dl.yasdl.com/user3/Behnam/2013/November/IranNastaliq.Font_v1_[YasDL.com].rar ببین این به کارتون میاد فونت ایران نستعیلق نه فونت شکسته ی نستعلیق یکی از زیباترین فونت های ایرانی ثبت شده و حق کپی رایت داره این فونت برای کار های گرافیکی خیلی پرکاربرد است 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ شایان سلام کاش دقیق می گفتی فونت شکسته نستعلیق کجاست همونو دانلود می کردم . مجبورم همشونو دانلود کنم . از نرم افزار های : کلک یا میرعماد استفاده کنید. 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ http://dl.yasdl.com/user3/Behnam/2013/November/IranNastaliq.Font_v1_[YasDL.com].rar ببین این به کارتون میاد اینو دارم دستتون درد نکنه نستعلیق شکسته همینه ولی میشه فونت رو کشیده نوشت خوشکلتره 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اینو دارم دستتون درد نکنه نستعلیق شکسته همینه ولی میشه فونت رو کشیده نوشت خوشکلتره همون طور که اقا شایان گفتند نمی تونند بین 16000 فونت بگردند شما خودتون که میخواید استفاده کنید یه زحمتی بدید و بگردید چیزی ازتون کم نمیشه ویا اگه با جست و جو و یا دانلود این پک ها مشکلی دارید لطف کنید برید فونت رو فک کنم با مبلغ 25 هزارتومن بخرید!!!! تولید داخل رو حمایت کنید!!!! دیگه کپی رایت تا چه حد!! تاپیک برای درخواست فونت نیست که !!! تاپیک برای دانلود فونت هستش همین :gol: 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ از نرم افزار های : کلک یا میرعماد استفاده کنید. سلام هم کلک هم میر عماد هم چلیپا رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم نصب نشدن شایدم من درست راهشو نرفتم ولی اصلا باز نمیشد برای نصب 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ همون طور که اقا شایان گفتند نمی تونند بین 16000 فونت بگردند شما خودتون که میخواید استفاده کنید یه زحمتی بدید و بگردید چیزی ازتون کم نمیشه ویا اگه با جست و جو و یا دانلود این پک ها مشکلی دارید لطف کنید برید فونت رو فک کنم با مبلغ 25 هزارتومن بخرید!!!! تولید داخل رو حمایت کنید!!!! دیگه کپی رایت تا چه حد!! تاپیک برای درخواست فونت نیست که !!! تاپیک برای دانلود فونت هستش همین :gol: چی میگی سجاد یه فونت میخام 16000 فونتو بگردم مث سوزن در انبار کاه هستش در ضمن به جای بلبل زبونی راهنمایی درست کن به دردم بخوره 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ چی میگی سجاد یه فونت میخام 16000 فونتو بگردم مث سوزن در انبار کاه هستش در ضمن به جای بلبل زبونی راهنمایی درست کن به دردم بخوره اولا دعوا دارید؟ حالتون خوبه؟ من بارهاست که گفتم این تاپیک برای دانلود فونت هست و نه رفع مشکل !!! اگر شما به غیر از راه حل های بنده و نرم افزار های کلک و میرعمار و مریم راهی سراغ داری برید مشکلتون رو حل کنید فکر نمیکنم راه حل دیگه داشته باشه مگر اینکه یه نفر بیاد فونت رو اینجاد بزاره ویا بین 16000 فونت بگردید ویا فونت رو بخرید من خودم فونت رو دارم و به نظر کار درستی نمیاد که فونت پولی رو اشتراک بزاریم دیگه در این مورد صحبت نکنید تا تاپیک قفل و یا حذف ویا امتیاز منفی داده نشه !!! 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده