mehdi1376 44 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان فرض کنیم دوتا باتن با کدهای زیر داریم : Sub Button1_Click x1=x1+1 Button1.Text=x1 End Sub Sub Button2_Click x2=x2+1 Button2.Text=x2 End Sub مشخص هستش که با کلیک بر روی باتن ها مثل یه شمارنده ( مثلا صلوات شمار ) عمل میکنن و افزایش پیدا میکنن حالا من میخوام بگم که اگه مقدار هر دوتاشون شد 5 اونوقت توی یه لیبل چیزی نوشته بشه میدونم که کد زیر رو باید بنویسم ولی نمیدونم که باید کجا بنویسم !! چون هر جا (مثلا activity_create) تست میکنم عمل نمیکنه if x1=5 and x2=5 then label1.text="ok" end if میشه بگید باید کد رو کجا بنویسم ببخشید که یه کم خنده داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ عزیزم توی رویداد کلیک یکی از باتن ها بذارش یا توی رویداد کلیک هر دو باتن که به محض اینکه کلیک کردی، باید و چک کنه و ببینه که ایا یکیه یا نه و .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ شما این کد رو استفاده کن ببین چی می شه activity_create If Button1.Text=5 And Button2.Text=5 Then label1.text="ok" End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi1376 44 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ شما این کد رو استفاده کن ببین چی می شه activity_create If Button1.Text=5 And Button2.Text=5 Then label1.text="ok" End If نه متاسفانه کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi1376 44 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ باید با دستور if عمل کنی label1 لبیل باتن اول label2 لبل باتن دوم label3لبل که میخواید بعد 5 تا توش چیزی نوشته شه if label1.label2.Text=5 then label3.Text=(چیزی که میخواید بنویسید) end if شرمنده سر این ویندوزم بیسیک نصب نیست همینطوری سر هوا این کد رو نوشتم خودت ی تغییراتی بده روش کار میکنه کد ها فکر کنم غلط باشه ولی ی امتحانی کن بعد نتیجش رو بفرست تو اکتیویتی کریت باید بزاری کد هارو if label1.label2.Text=5 then اینجاش فکر کنم غلط باشه اگه نشد کد های خط اول خودتو بزار بله همونجور که گفتید اون خط از کدتون اشتباهه دوست عزیز بعد هم که اگه خط اول خودمو با اون جایگزین کنم که میشه کد خودم کلا اگه حتی توی اکتیویتی کریت بنویسم if button1.text=5 then label1.text="ok" end if باز هم کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi1376 44 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ عزیزم توی رویداد کلیک یکی از باتن ها بذارش یا توی رویداد کلیک هر دو باتن که به محض اینکه کلیک کردی، باید و چک کنه و ببینه که ایا یکیه یا نه و .... بله ممنون توی رویداد کلیک هر دو باتن گذاشتم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ باید با دستور if عمل کنی label1 لبیل باتن اول label2 لبل باتن دوم label3لبل که میخواید بعد 5 تا توش چیزی نوشته شه if label1.label2.Text=5 then label3.Text=(چیزی که میخواید بنویسید) end if شرمنده سر این ویندوزم بیسیک نصب نیست همینطوری سر هوا این کد رو نوشتم خودت ی تغییراتی بده روش کار میکنه کد ها فکر کنم غلط باشه ولی ی امتحانی کن بعد نتیجش رو بفرست تو اکتیویتی کریت باید بزاری کد هارو if label1.label2.Text=5 then اینجاش فکر کنم غلط باشه اگه نشد کد های خط اول خودتو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ شرمنده من کل سوالتو نخوندم جوابتو پست اولم ویرایش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi1376 44
سلام دوستان فرض کنیم دوتا باتن با کدهای زیر داریم :
مشخص هستش که با کلیک بر روی باتن ها مثل یه شمارنده ( مثلا صلوات شمار ) عمل میکنن و افزایش پیدا میکنن
حالا من میخوام بگم که اگه مقدار هر دوتاشون شد 5 اونوقت توی یه لیبل چیزی نوشته بشه
میدونم که کد زیر رو باید بنویسم ولی نمیدونم که باید کجا بنویسم !!
چون هر جا (مثلا activity_create) تست میکنم عمل نمیکنه
میشه بگید باید کد رو کجا بنویسم
ببخشید که یه کم خنده داره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.