coco 1,746 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان خب تو این آموزش میخوام بگم چجوری بصورت خیییلییی ساده تکان دادن عمودی و عفقی گوشی توسط کاربر رو با کتابخانه دانشجو (student) دریافت کنید! خب ابتدا به قول آقا محمد عزیز دست ها را شسته و b4a رو باز میکنیم. حالامطابق با کار خودمون یک اکتیویتی یا سرویس میسازیم. (من اکتیویتی میسازم و طبغ اون توضیح میدم) خب حالا ساب گلوبالز (Globals) یک متغیر از نوع Shake تعریف میکنیم! Sub Globals Dim b As Shake End Sub خب حالا در اکتیویتی کریت (Activity Create) : 1- متغیر خودمون رو اینیشیالایز میکنیم! 2- نام رویدادش رو مشخص و گوش کردن برای تکات خودن رو روشن میکنیم! Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) b.Initialize b.StartListenerShake("ShakeEN") End Sub خب! تا اینجا که هیچی! حالا یک رویداد با همون نام رویدادی که قبلا مشخص کرده بودیم ایجاد میکنیم. مثل این : Sub ShakeEN_OnShake (Direction As Boolean) End Sub خب حالا ما باید مشخص کنیم که اکه عمودی تکان داده شد ....... اگه عفقی تکان داده شد ................ برای این که بگیم عمودی بوده direction = false و برای عفقی هم بر عکس همین! خب اینجوری باید شرط بزاریم که اگه direction = false بود این کار رو بکن! اگر نه ..... خب پس میگیم : Sub ShakeEN_OnShake (Direction As Boolean) If Direction = False Then ToastMessageShow("Amoodi",True) Else ToastMessageShow("ofoghi",True) End If End Sub خب فقط یه نکته موند که اگر داخل اکتیویتی میزارین در Activity Resume کد اینیشیالایز رو قرار بدین که وقتی رفت به یه اکتیویتی دیگه و براگشت فعال بشه! Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) b.Initialize End Sub امیدوارم مفید بوده باشه!!! اگه مفید بود دکمه پسندیدم فراموش نشه!! با تشکر! کتاب خانه student پیوست شد : student.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ بهتره بعد از رفتن به اکتیویتی دیگه ، اکتیویتی فعال رو ببندیم موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ آقا برای من ارور میگیره از اکتیویتی کریت ...دقیقا همین کار هارو هم کردم NullPointerException لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ آقا برای من ارور میگیره از اکتیویتی کریت ...دقیقا همین کار هارو هم کردم NullPointerException سلام برادر شما یه Debug Legacy بگیر لطفا و دقیق ببین به چه خطی گیر میده تصویر ارور هم بذارش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام برادر شما یه Debug Legacy بگیر لطفا و دقیق ببین به چه خطی گیر میده تصویر ارور هم بذارش amir.Initialize به قسمت اینتیالیز ... (شرمنده نمیتونم تصویر بزارم کامپیوترم الان هنگه کلا) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.