mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه ادیت تکس دارم با یک وب ویو میخام متنی که توی ادیت تکس نوشته میشه همون url باشی مه وب ویو قرار لود کنه مثل مرورگر ها میشه کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام در Sub Globals Private EditText1 As EditText Dim WebView1 As WebView ودر ساب دکمه مورد نظر ک میخواید وقتی روش کلیک شد متن ادیت تکستو توی وب ویو باز کنه : WebView1.LoadUrl(EditText1.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام در Sub Globals Private EditText1 As EditText Dim WebView1 As WebView ودر ساب دکمه مورد نظر ک میخواید وقتی روش کلیک شد متن ادیت تکستو توی وب ویو باز کنه : WebView1.LoadUrl(EditText1.Text) این کار جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ این کار جواب نمیده درود دوست عزیز مگه میشه جواب نده؟ همین کدی آقای عرفانی دادن دقیقا کدی هست که شما لازم دارید و 100% کار میکنه. دقت بیشتری رو به کار بگیرید و دوباره سعی کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اهان منظورتونو متوجه شدم شما میخواید با تغییر متن ادیت تکست همون متن جدید در وب ویو لود بشه در ساب EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) EditText1.Text = New WebView1.LoadUrl(New) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اقای ایزدی من دفعه ی سومه امتحان میکنم اصن جواب نمیده وب ویو هیچ کاری نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سورس درخواستی شما پیوست شد test.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سورس درخواستی شما پیوست شد test.zip من با بلواستکس امتحان کردم جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام شما به اینترنت وصلی؟ دسترسی اتصال هب اینترنت رو میدی اصلا عزیزم؟ AddPermission (android.permission.INTERNET) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من با بلواستکس امتحان کردم جواب نداد دوست عزیز بلواستکس شما خرابه بنا بر این نمیشه کدها خرابه همون بار اول اقای عرفانی کدهارو دادن درست بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام شما به اینترنت وصلی؟ دسترسی اتصال هب اینترنت رو میدی اصلا عزیزم؟ AddPermission (android.permission.INTERNET) ینو که زدم وقتی url رو میزنم ارور وب پیج موجود نیس میده Web page not available لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بلو استکس رو ک کلا بیخیال شما اگه با خود SDK امتحان کنی میبینی ک خیلی ساده و راحت کار میده Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) WebView1.LoadUrl(New) Msgbox("متن قبلی شما "&Old&"بود و متن جدید شما"&New&"می باشد" , "Change") End Sub از این کد هم میتونید استفاده کنید MsgBox رو هم حذف کنید مسیج باکسو واسه این گذاشتم ک متوجه بشید متن قبلی (Old ) و متن جدیدتون (New ) دوست عزیز اگه اروره Web Page Not Avaliable میده خوب شما باید متن سایتو با http:// وارد کنید مثل http://answercenter.ir //:http موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ برادرم، این به کد من مربوط نیست اصن!!! شما توی بیسیم، project manifest editor رو باز میکنید کدی رو که دادم کپی میکنید که برنامه بتونه وصل شه به نت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز بلواستکس شما خرابه بنا بر این نمیشه کدها خرابه همون بار اول اقای عرفانی کدهارو دادن درست بود با گوشی خودمم امتحان کردم بازم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ برادرم، این به کد من مربوط نیست اصن!!! شما توی بیسیم، project manifest editor رو باز میکنید کدی رو که دادم کپی میکنید که برنامه بتونه وصل شه به نت این کار رو هم کردم جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ شما سورست رو قرار بده برای ما اطفا همینطور روی گوشی تست کن ببین نتیجه چی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ با گوشی خودمم امتحان کردم بازم نشد برادرم گفتم ک //:http رو فراموش کردین لطفا یکی از مدیرا اسپما رو پاک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ برادرم گفتم ک //:http رو فراموش کردین لطفا یکی از مدیرا اسپما رو پاک کنه بازم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ شما سورست رو قرار بده برای ما اطفا همینطور روی گوشی تست کن ببین نتیجه چی میشه اینم کد ها #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private WebView1 As WebView Private EditText1 As EditText Private Button2 As Button Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("asli") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click WebView1.LoadUrl(EditText1.Text) End Sub Sub Button2_Click EditText1.Text = "" End Sub Sub EditText1_EnterPressed WebView1.LoadUrl(EditText1.Text) End Sub بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ این همه اسپم برای چی؟؟ سورستون رو پیوست کنید ببنیم چیکار کردید و تمام... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamalliii 214
سلام دوستان من یه ادیت تکس دارم با یک وب ویو
میخام متنی که توی ادیت تکس نوشته میشه همون url باشی مه وب ویو قرار لود کنه
مثل مرورگر ها
میشه کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.