amirbeigi 192 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه یه مقدارو از اکتویتی 1 گرفت و با زدن دکمه توی اکتیویتی 2 شون داده بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برادر یه متغیر تعریف کنید در Procees_globals بالای صفحه است و اولین ساب در هر اکتیویتی به اون متغیر مقدار بدید در اکتیویتی بعد(اسم اکتیویتی قبلیتون، main هست مثلا) mdgbox(main.moteghaier,"") اسم متغیر رو مینویسید به این شکل میتونید داده هارو انتقال بدید... الان مثلا من توی مسیج باکس نشون دادم شما هر کار دیگه ای میخواین انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ متغیر رو در اکتیویتی توی این ساب تعریف کنید : Sub Process_Globals Dim Value As String End Sub و بعد میتونید توی ماژول ها یا اکتیویتی ها و یا سرویس ها با نوشتن نام اکتیویتی و . متغیر ها رو ببینید مثال : Main.Value لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برادر یه متغیر تعریف کنید در Procees_globals بالای صفحه است و اولین ساب در هر اکتیویتی به اون متغیر مقدار بدید در اکتیویتی بعد(اسم اکتیویتی قبلیتون، main هست مثلا) mdgbox(main.moteghaier,"") اسم متغیر رو مینویسید به این شکل میتونید داده هارو انتقال بدید... الان مثلا من توی مسیج باکس نشون دادم شما هر کار دیگه ای میخواین انجام بدید داداش دمت گرم یه سوال دیگه اومدم Dim adres As String رو نوشتم بعد وقتی میزنم ToastMessageShow(adres,True) چیزی نشون نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ داداش دمت گرم یه سوال دیگه اومدم Dim adres As String رو نوشتم بعد وقتی میزنم ToastMessageShow(adres,True) چیزی نشون نمیده به جای این باید بنویسید: ToastMessageShow(main.adres,True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ به جای این باید بنویسید: ToastMessageShow(main.adres,True) داداش تو همون اکتیویتی واسه تست اینو زدم ولی نمیاره یعنی تو همون اکتیویتی که متغیر تعریف کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ آقا من اومدم این کارو کردم : EditText1.Text = adres ToastMessageShow(adres,True) ولی اون تکست رو نشون نمیده چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ عزیز دل وقتی تعریف کردین adres مقداری هم بهش دادین؟؟ خب الان توش خالی هست دیگه. بهش یه متنی باید بدید. adres="matn" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ عزیز دل وقتی تعریف کردین adres مقداری هم بهش دادین؟؟ خب الان توش خالی هست دیگه. بهش یه متنی باید بدید. adres="matn" من اشتباها تکست ادیت رو مساوی متغیر میکردم به جای اینکه متغیر رو مساوی تکس ادیت کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
سلام
چطور میشه یه مقدارو از اکتویتی 1 گرفت و با زدن دکمه توی اکتیویتی 2 شون داده بشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.