کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید خدمت کاربران گرامی اینم ورژن جدید sdk که براتون آپلود کردم add-ons adt android-sdk-windows build-tools extras platform-tools platforms system-images tools پسورد تمامی فایل ها : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ شایانجان دستت درد نکنه خسته نباشی ولی فکر نکنم add ons و adt و ... به نصب sdk ربط داشته باشن هااا ؟ فقط باید android-sdk-windows رو قرار میدادی ! بقیشون مربوط به api میشن که البته بعضی هاشون هم با خود sdk نصب میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی بابت زحمتی که کشیدید که فایل ها رو آپلود کردید ورژن تمام فایل ها رو هم بنویسید چون مهمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی بابت زحمتی که کشیدید که فایل ها رو آپلود کردید ورژن تمام فایل ها رو هم بنویسید چون مهمه منظورتون از ورژن فایل ها چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ منظورتون از ورژن فایل ها چیه ؟ مثل این لینک مثلا system-images مربوط به کدوم api هست یا tools ورژن چنده؟؟؟؟یا ورژن build-tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouria24 6 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ داداش این اولین پستمه که می زارم دو روزه مشغول نصب sdk یم فایلا رو از نت پیدا نمی کردم ناقص بودن خیر ببینی برادر دارن دانلود میشن مشکلی داشتم همین جا بگم مشکلی نیست؟ در ضمن مدیر بعضی از لینکای سایت مشکل داره و خطای یافت نشد میده من تازه با این سایت اشنا شدم و هر چند بار که صفحه ی جدیدی باز می کنم بازم ورود می خواد و اذیت می کنه اگه درستش کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ مشکلی داشتی تاپیک بزن به نظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ داداش این اولین پستمه که می زارم دو روزه مشغول نصب sdk یم فایلا رو از نت پیدا نمی کردم ناقص بودن خیر ببینی برادر دارن دانلود میشن مشکلی داشتم همین جا بگم مشکلی نیست؟ در ضمن مدیر بعضی از لینکای سایت مشکل داره و خطای یافت نشد میده من تازه با این سایت اشنا شدم و هر چند بار که صفحه ی جدیدی باز می کنم بازم ورود می خواد و اذیت می کنه اگه درستش کنید ممنون میشم سلام داداشم مشکلی نیست برای لینک ها هم باید بگم که همه تست شدند و هیچ اروری داده نشد هر مشکلی داشتین در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouria24 6 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ هین الان که ریفرش زدم بازم حساب کاربری خواست بگذریم داداش فایل سیستم ایمیج برای اندروید 17س باید فایل api داخل پوشه پلتفورم رو هم اندروید 17 بزارم ؟ این تصویر sdk managr م هست تو اکسترکت زده بروکن ! دلیلش چه http://s6.picofile.com/file/8209836442/sdk.png اینم فایلایی که لازم داشتم دانلود کردم و بقیه رو چون از همین ورژن داشتم دان نکردم توی avd هم نمی تونم cpu رو انتخاب کنم این مربوط به پلتفرم و سیتم میشه که مثل هم نیستن ؟ تمام این کارا رو وقتی هیتلر-ش -ک-ن روشن بود انجام دادم وقتی هم شروع به کار میکنه این ارور که نمی دونم مال چیه میاد بالا و از وقتی جاوا و اس دی کی رو نصب کردم میاد ممنون اگه کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اول system-image مربوط به API مورد نظرتون رو دانلود کنید بعد در محلی که SDK تون رو ذخیره کردید (کنار فولدر های tools و platforms و platform-tools و ...) یه فولدر به اسم system-images درست کنید بعد درونش یه پوشه به اسم API مورد نظرتون ایجاد کنید مثلا برای API-17 پوشه رو به این نام بسازید android-17 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز بر اساس این پر کن (البته اگه فایل هایی که من آپلود کردم رو دانلود کردی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouria24 6 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برادرا ممنون از راهنماییاتون کامل نصب شد فقط امیولاتورم بعد ده دقیقه هم بالا نمیاد تو انجمن سرچ کردم به این پست خوردم http://answercenter.ir/topic/299-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-b4a/page-6#entry4118 ولی لینک فایلایی که داده شده خرابه اگه لینکی چیزی دارید بزارید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ الان لینک چی رو میخوای؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouria24 6 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ الان لینک چی رو میخوای؟ داداش دمت گرم که جواب میدی این همون پاسخ جناب مدیر کل ه که لینکش خرابه سلام و درودخطایی کاملا تکراری . این فایل رو دانلود کنید. داخلش 4 تا فایل به نام های abd.bat و abd.exe و AdbWinApi.dll و zipalign.exe هست. 4 تا فایل رو درون مسیر نصب SDK و پوشه tools کپی کنید . در انتها فایل abd.bat رو هم یک بار اجرا کنید ( قبل از run کردن avd ). فکر کنم توی همین تاپیک در موردش بحث شده. صفحات دیگر تاپیک رو ببینید. توضیحات کامل در تاپیک: خطا - برنامه نویسان بیسیک4اندروید مشکلم بالا نیومدن امیولاتور هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اگه دیر بالا میاد به نظرم مشکل نیست ولی اگه اصلا بالا نمیاد بگو چیکار کردی یا عکسی چیزی بزار به نظرم از جنی موشن یا یوویو استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouria24 6 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ کلا دیگه بالا نمیاد یه صفحه سیاه میاد میره فک کنم باید اون فایل abd.bat رو قبل ران کنم بعد امولاتور رو اجرا کنم مشکل من اینه که اون فایل رو ندارم اگه لینکی چیزی دارید بزارید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اگه مطمئن هستید اینم لینک رمز درصورت نیاز :basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouria24 6 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ داداش دمت گرم درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha200 12 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اگه مطمئن هستید اینم لینک رمز درصورت نیاز :basic4android.org سلام من ورژن 24.1.2 رو دارم باید این فایل ها رو دانلود کنم و جایگرین فایل های قبلی کنم؟ . اون فایل ها رو که اصلا نداشتم مثل adt ویا build-tools رو باید کجا قرار بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ این لینکی که دادم رو باید در پوشه tools می ریخت شما مشکلی داری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.