کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من ورژن 24.1.2 رو دارم باید این فایل ها رو دانلود کنم و جایگرین فایل های قبلی کنم؟ . اون فایل ها رو که اصلا نداشتم مثل adt ویا build-tools رو باید کجا قرار بدم؟ شایانجان دستت درد نکنه خسته نباشی ولی فکر نکنم add ons و adt و ... به نصب sdk ربط داشته باشن هااا ؟ فقط باید android-sdk-windows رو قرار میدادی ! بقیشون مربوط به api میشن که البته بعضی هاشون هم با خود sdk نصب میشن سلام ، شبتان پر ستاره دوست عزیز اگر میخواهید ارتقا بدید باید این رو دانلو کنید و جایگزین کنید بقیه فایل ها برای کسانی هست که اصلا sdk ندارند الان که لینک هارو بررسی کردم ، این لینکی که اقای ایزدی دادن شامل این فایل ها میشه بقیه فایل ها به اسم خودشون آپلود شدند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ شایان جان هنوز نگفتی اون فایل هایی که آپلود کردی چه ورژنی دارند و یا مربوط به کدوم api میشند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی بابت زحمتی که کشیدید که فایل ها رو آپلود کردید ورژن تمام فایل ها رو هم بنویسید چون مهمه مربوط به api 21 هستش ببخشید اشتباه شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ سلام سجاد جان این api مربوط به 20 است api 21 رو در این تاپیک آپلود کردم و گذاشتم شرمنده دیر جواب ندادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALI0123 21 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ سلام به همه ی بزرگواران عزیز مشکل خیلی ضروری دارم امیدوارم حل کنین برام چون مبتدی و تازه کار هستم میخوام در برنامه بیسک 4 اندروید فایل android.jar رو بخونم هر چی پوشمو میگردم پیدا نمیکنم چه کاری باید انجام بدم. باید پوشه platform رو دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، ALI0123 گفته است : سلام به همه ی بزرگواران عزیز مشکل خیلی ضروری دارم امیدوارم حل کنین برام چون مبتدی و تازه کار هستم میخوام در برنامه بیسک 4 اندروید فایل android.jar رو بخونم هر چی پوشمو میگردم پیدا نمیکنم چه کاری باید انجام بدم. باید پوشه platform رو دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متاسفانه متوجه منظور شما نشدم یعنی چی فایل android.jar رو بخونید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALI0123 21 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ در 54 دقیقه قبل، امین پوراباذری گفته است : متاسفانه متوجه منظور شما نشدم یعنی چی فایل android.jar رو بخونید باید در برنامه بیسیک۴اندروید در زمان راه اندازی اولیه ادرس android.jar و jdk رو بدیم که در پوشه platform می باشد. که پوشه platform sdk مم خالی و هیچی وجود نداره و هیچ فایلی به نام android.jar ندارم !!!! چیکار باید بکنم!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ دوستان برای اپدیت مستقیم SDK میتونید از اموزش این سایت هم استفاده کنید: اپدیت مستقیم SDK بدون قیلتر شکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.