naeini89 30 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشید شما چه پیشنهادی برای استفاده از color icker فتوشاپ در برنامه برای انتخاب رنگ دارید؟ یکی از بچه ها ColorPalette7 رو توی سایت قرار داده بود ، اما یه ذره هم کوچیکه هم ناقص پیشنهاد بهتر چی دارید ک بشه این شکل رو توی برنامه داشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ ??? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ از اون دو تا لینکی که دادم کدوم رو میخواهید ؟ بگید براتون قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ :( :( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برادر شما از این سایت استفاده کنید بهتره شما میتوانید برای تنظیمات هم از دستور ایف و از این رنگها استفاده کنید اگر هم به فونت نیاز دارید میتوانید به این تاپیک مراجعه کنید فک کنم منظورمو متوجه نشدید من میخام کاربر روی یه دکمه کلیک کنه صفحه ای مثه این باز بشه رنگ رو که انتخاب کنه ، بصورت تکرنگ روی فونت یا لیبل اعمال بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ فک نکنم بشه یه همچین کاری رو کرد که تمام رنگ ها لود بشه یا اگه بشه توی بیسیک فک نکنم بشه برنامه ای دیدید که اینجوری باشه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ http://www.b4x.com/android/forum/threads/colorpalette-and-circularpalette.32483/ این خوبه ؟ یا این هم خوبه : http://www.b4x.com/android/forum/threads/holo-colorpicker-v1-0-4.51539/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ دوتاشم خوبه ، ولی دسترسی میخاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ از اون دو تا لینکی که دادم کدوم رو میخواهید ؟ بگید براتون قرار بدم CircularPalette.zip این خوبهاینم خوبه اگه سمپل داشته باشه ، چون بچه ها گفتن مراحلش سخته HoloColorPicker لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ من پیشنهاد میکنم از رنگ های متریال استفاده کنید یه سرچ کنید پیدا میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ دوستانی که دسترسی دارن ، دانلود کنن بزارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ من پیشنهاد میکنم از رنگ های متریال استفاده کنید یه سرچ کنید پیدا میکنید سرچ کردم چیزی پیدا نکردم میخام برای برناممم قابلیت انتخاب رنگ فونت ب این حالت باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برادر شما از این سایت استفاده کنید بهتره شما میتوانید برای تنظیمات هم از دستور ایف و از این رنگها استفاده کنید اگر هم به فونت نیاز دارید میتوانید به این تاپیک مراجعه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ :@ :@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ :@ :@ اسپم نده در صورت تکرار برخورد میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ CircularPalette.zip این خوبهاینم خوبه اگه سمپل داشته باشه ، چون بچه ها گفتن مراحلش سخته HoloColorPicker اختصاصی خدمت شما یک صلوات برای سلامتی آقا امام زمان ختم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naeini89 30
سلام دوستان
خسته نباشید
شما چه پیشنهادی برای استفاده از color icker فتوشاپ در برنامه برای انتخاب رنگ دارید؟
یکی از بچه ها ColorPalette7 رو توی سایت قرار داده بود ، اما یه ذره هم کوچیکه هم ناقص
پیشنهاد بهتر چی دارید ک بشه این شکل رو توی برنامه داشت؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.