آوای دل 38 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان 1.آیا راه حلی هست که نخواهم برای تمام دکمه هام و لیبل هام ( در فرم های جداگانه اند) اسم جدا بگذارم و یکی یکی بهشون فونت بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خب جایی که شما فرم 2 یا 3 یا ..... رو LoadLayout می کنید میتونید همین کدی که بنده نوشتم رو بنویسید در ضمن برای اینکه از فونت های مختلف استفاده کنید می تونید به لیبل هاتون Tag بدید،اگه لیبل هارو با کد نویسی قرار میدید که همون موقع میتونید تگ بدیدواما از قسمت دیزاینر اضافه میکنید که میتونید بازم از قسمت Propertis یک ویژگی Tag هست بهش تگ نسبت بدید/ این کدو تست کنید : For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lbl As Label = v if lbl.Tag = "lblHeadr" Then lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(FontKhas) Else lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) End If Else If v Is Button Then Dim btn As Button btn = v btn.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) End If Next نمیشه برا کل این مجموعه کد یه اسم یا چیزی بگذارم بعد جاهایی که فرم ها رو لود میکنم فقط اونو بنویسم اینجوری که بعد ارز لود ه فرم این ها رو بنویسم خیلی طولانی میشه و سنگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خودم فهمیدم کد ها رو ریختم توی یه sub دلخواه با اسم eventname_click بعد دیگه مجبور نیستم بیست جا این همه کد رو بزارم فقط می نویسم EventName_Click Sub EventName_Click For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface =Typeface.LoadFromAssets("BHOMA.TTF") Else If v Is Button Then Dim btn As Button btn = v btn.Typeface =Typeface.LoadFromAssets("BYEKAN.TTF") End If Next lgame.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("mj-sattar.ttf") End Sub از همه دوستان هم که کمک کردند تشکر میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ 1. این دیگه همه ی لیبل ها رو یه فونت میده که من میخوام به لیبل توی اکشن بارم یه فونت دیگه بدم ؟ 2. من توی یک اکتیوتی ام چندین فرم دارم که با این کد فقط فونت های فرم اول عوض شد ! 3.این کد ها رو کجا بزارم الان توی activity-creat قرار دادم درود برای اینکه مثلا فونت اکشن بار رو تغییر بدید میتونید به این صورت عمل کنید : For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) Else If v Is Button Then Dim btn As Button btn = v btn.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) End If Next testLabel.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font به جای testlabel لیبلی رو قرار بدید که در اکشن بار هست قبل اون در Globals معرفی کنید راجب اینکه کد رو کجا قرار بدید درست انجام داد باید در همون Activity_Create قرار میداید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برای اینکه بخوایید همه لیبل ها یا دکمه های یک اکتویتی رو راحت فونت بدید به این شکل میتونید عمل کنید For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) Else If v Is Button Then Dim btn As Button btn = v btn.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ درود برای اینکه مثلا فونت اکشن بار رو تغییر بدید میتونید به این صورت عمل کنید : For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) Else If v Is Button Then Dim btn As Button btn = v btn.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) End If Next testLabel.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font به جای testlabel لیبلی رو قرار بدید که در اکشن بار هست قبل اون در Globals معرفی کنید راجب اینکه کد رو کجا قرار بدید درست انجام داد باید در همون Activity_Create قرار میداید. موفق باشید هنوز مشکل دوم برقراره یعنی من توی اکتیوتی چنیدین فرم (layout) روی هم باز میشه که با این کد فقط فونت های فرم اول عوض میشه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آوای دل 38 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برای اینکه بخوایید همه لیبل ها یا دکمه های یک اکتویتی رو راحت فونت بدید به این شکل میتونید عمل کنید For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) Else If v Is Button Then Dim btn As Button btn = v btn.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) End If Next 1. این دیگه همه ی لیبل ها رو یه فونت میده که من میخوام به لیبل توی اکشن بارم یه فونت دیگه بدم ؟ 2. من توی یک اکتیوتی ام چندین فرم دارم که با این کد فقط فونت های فرم اول عوض شد ! 3.این کد ها رو کجا بزارم الان توی activity-creat قرار دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خب جایی که شما فرم 2 یا 3 یا ..... رو LoadLayout می کنید میتونید همین کدی که بنده نوشتم رو بنویسید در ضمن برای اینکه از فونت های مختلف استفاده کنید می تونید به لیبل هاتون Tag بدید،اگه لیبل هارو با کد نویسی قرار میدید که همون موقع میتونید تگ بدیدواما از قسمت دیزاینر اضافه میکنید که میتونید بازم از قسمت Propertis یک ویژگی Tag هست بهش تگ نسبت بدید/ این کدو تست کنید : For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is Label Then Dim lbl As Label = v if lbl.Tag = "lblHeadr" Then lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(FontKhas) Else lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) End If Else If v Is Button Then Dim btn As Button btn = v btn.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(font) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آوای دل 38
سلام دوستان
1.آیا راه حلی هست که نخواهم برای تمام دکمه هام و لیبل هام ( در فرم های جداگانه اند) اسم جدا بگذارم و یکی یکی بهشون فونت بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.