coco 1,746 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان! امروز داشتم یه برنامه مینوشتم که توش چهار تا رادیو باتن و یه لیبل داره که از دیتابیس گرفته میشن! حالا وقتی مثلا من روی یه دکمه کلیک میکنم که متن رکورد بعدی رو بگیرم داخل لیبل درست میشه اما برای رادیو بات تغییر نمیکنه! پیشاپیش تشکر! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان مشکل رو با یه تغییر اساسی در برنامه حل کردم! ممنون! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام لطفا کد هاتون رو قرار بدید تا بررسی شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ Sub Button1_Click If sahih = True Then Msgbox("SAHIH","DOROST") emtiaz.Text = emtiaz.Text +20 Else Msgbox("GHALAT","GHALAT") End If landrread End Sub Sub landrread sahih = False If RadioButton1.Checked = True Then RadioButton1.Checked = False else if RadioButton2.Checked = True Then RadioButton2.Checked = False else if RadioButton3.Checked = True Then RadioButton3.Checked = False else if RadioButton4.Checked = True Then RadioButton4.Checked = False End If cur.Position = shomaresoal +1 Label1.Text = cur.GetString("Soal") RadioButton1.Text = cur.GetString("J1") RadioButton2.Text = cur.GetString("J2") RadioButton3.Text = cur.GetString("J3") RadioButton4.Text = cur.GetString("J4") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام! ببخشید اسپم میدم اما کار واجبه و 1 روز وقت دارم لطفا جواب بدین! این رو هم اضافه کنم شرطی که پذاشتم برای تغغیرشون درست عمل میکنه اما متنشون نه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ مطمنا مشکل از دیتابیس یا فراحونی هست من با یک تکست ساده تست کردم عوض شد متن رادیوباتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ مطمنا مشکل از دیتابیس یا فراحونی هست من با یک تکست ساده تست کردم عوض شد متن رادیوباتونسجاد جان مطمعنم که سالمه!هم کد ها و هم دیتابیس! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان!
امروز داشتم یه برنامه مینوشتم که توش چهار تا رادیو باتن و یه لیبل داره که از دیتابیس گرفته میشن!
حالا وقتی مثلا من روی یه دکمه کلیک میکنم که متن رکورد بعدی رو بگیرم داخل لیبل درست میشه اما برای رادیو بات تغییر نمیکنه!
پیشاپیش تشکر!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.