کامکار 20 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 سلام من قرار انش الله یه برنامه جدید شروع کنم برنامه قرار بصورت یه کتابخانه و کتابفروشی آنلاین باشه تصویر زیر طرح اولیه اونه ممنونمیشم اگر نظرات خودتون را برام بذارید در ضمن این کتابخونه قرار چند بخش داشته باشه که همه بخش ها تقریبا براش همین طرح پیشنهاد شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 برای هر آیتم از Panel استفاده کنید. برای عکس محصول از ImageVIew. بقیه جاها درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 مولتی پنل بنظرم بهتر از اسکرول ویو باشه از مولتی پنل استفاده کن دوستمون هم درست گفت تصویر از ایمیج ویو جزییات از لیبیل و... هر کدوم که ویژگی خودشو داره از همون استفاده کن که بعداً به مشکل بر نخوری طراحی فلت هم خواستی در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 چرا عکس محصول باتن هست؟! به نظر من هم باید image view باشه! بقیه چیزا خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کامکار 20
سلام
من قرار انش الله یه برنامه جدید شروع کنم
برنامه قرار بصورت یه کتابخانه و کتابفروشی آنلاین باشه
تصویر زیر طرح اولیه اونه
ممنونمیشم اگر نظرات خودتون را برام بذارید
در ضمن این کتابخونه قرار چند بخش داشته باشه که همه بخش ها تقریبا براش همین طرح پیشنهاد شده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.