aloneboy7617 155 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میدونه چرا حجم دیتابیس اینقد زیاد میشه مثلا من یک دیتابیس دارم همش 14 ستونه البته یکم متنشون طولانیه حجمش شد 3.5 مگ راهی هست این حجم کم بشه؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ درود حتما یه جای کارتون مشکل داره !!! شما نمونه دیتابیس که میگید حجم بالا داره رو آپلود کنید و قرار بدید لطفا تا ما بررسی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام محمد ببین اگه خود فایل دیتابیس رو میگی حجمش زیاده، یادمه که وقتی کامپایل میکنی، حجمش میومد پایین یعنی یکی از دوستان یادمه یه بانک داشت با 19 تا رمان و 14 مگ حجم که بعد از کامپایل، حجم کل برنامه شد حدود 4 مگ!!! بازم کاری که اقای ایزدی گفتن رو انجام بده ببینیم موردش چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میدونه چرا حجم دیتابیس اینقد زیاد میشه مثلا من یک دیتابیس دارم همش 14 ستونه البته یکم متنشون طولانیه حجمش شد 3.5 مگ راهی هست این حجم کم بشه؟؟؟؟؟؟ بعد از کامپایل به حدودا 300 کیلو بایت میرسه این حجم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ بعد از کامپایل به حدودا 300 کیلو بایت میرسه این حجم خب پس مشکلی نداره دیگه ، خود کامپایلر فایل هارو کمپرس میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ دوستانی که گفتن وقتی کمپایل میکنی حجمش میاد من خود فایل دیتابیس رو نیاز دارم یعنی از یه سروری میخوام بفرستم رو برنامه حالا با این حالت حجمش زیاده گفتم ببینم راهی هست کم بشه اینم دیتابیسم آقای ایزدی این دیتابیس یه نگاه بندازین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ درود نمیدونم دقیقا شما چیکار کردید که حجم انقدر بالا رفته ولی دیتابیس خودتون رو بنده کپیش رو ساختم حجمش 600 کیلوبایت شد، بعد کامپایل هم حجم خیلی کمتر میشه احتمالا : خدمت شما موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام دوستان
کسی میدونه چرا حجم دیتابیس اینقد زیاد میشه
مثلا من یک دیتابیس دارم همش 14 ستونه البته یکم متنشون طولانیه
حجمش شد 3.5 مگ
راهی هست این حجم کم بشه؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.