dostmobile 329 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام عزیزان والا هرچی گشتم تاپیکی با عنوان متفرقه یا گفتگوی آزاد پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا بزارم اساتید محترم اگه برای تاپیک جای مناسبی سراغ دارین انتقال بدین خب اصل موضوع چند روز پیش ببرنامه واتساپ مدتش تموم شد و باید بروزرسانی میشد که متاسفانه در اکثر گوشی های سری قدیمی تر(اندروید2) کار نمیکرد یا نصب نمیشد این مشکل رو در خیلی از گوشیهای اطرافیان دیدم و یه واتساپ مناسب پیدا کردم که نصب میشه شاید شما هم این مشکل رو داشته باشین امیدوارم بدرد بخوره http://s5.picofile.com/file/8155134334/WhatsApp.apk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اون فایل امضات منو کشته *تعجب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ عالیه،دستت درد نکنه منم نیاز داشتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان عزیز خب طبق معمول بازهم نسخه های جدید واتساپ روی اندروید پایین اجرا نمیشه و مشکلات بزرگی رو برای کاربران فراهم نموده نسخه جدید واتساپ امروز نمیدونم چندم اسفند 1393 اعتبار تا 11 ماه*همینه* امیدوارم مفید واقع بشه http://s6.picofile.com/file/8177939392/WhatsApp.apk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ قابل نداره آرمین*give_rose**give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ این مطلبو قبلا دیده بودم و تصمیم گرفتم بزارم در این پست آموزش اضافه کردن تماس صوتی در واتس اپ را برای شما توضیح خواهیم داد با استفاده از این روش میتوانید براحتی و بصورت رایگان با دوستان خود تماس صوتی برقرار کنید. ابتدا برای انجام این کار نیاز هست که گوشی شما روت شده باشد برای اضافه کردن این قابلیت شما باید حداقل از نسخه WhatsApp 2.11.508 واتس آپ استفاده کنید در صورتی که این نسخه را ندارین میتونید از لینک زیر دانلود کنید. دانلود:WhatsApp پس از نصب برنامه واتس اپ برنامه زیر را دانلود و نصب کنید دانلود:whatsappcall برنامه whatsAppcall را اجرا کنید گزینه whatsapp را انتخاب کنید و مشاهده کنید که قابلیت تماس به واتس آپ شما اضافه شده توجه کنید که برای برقراری تماس باید گوشی های هر دو فرد مقابل این قابلیت را داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام عزیزان
والا هرچی گشتم تاپیکی با عنوان متفرقه یا گفتگوی آزاد پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا بزارم
اساتید محترم اگه برای تاپیک جای مناسبی سراغ دارین انتقال بدین
خب اصل موضوع
چند روز پیش ببرنامه واتساپ مدتش تموم شد و باید بروزرسانی میشد که متاسفانه در اکثر گوشی های سری قدیمی تر(اندروید2) کار نمیکرد یا نصب نمیشد
این مشکل رو در خیلی از گوشیهای اطرافیان دیدم و یه واتساپ مناسب پیدا کردم که نصب میشه
شاید شما هم این مشکل رو داشته باشین
امیدوارم بدرد بخوره
http://s5.picofile.com/file/8155134334/WhatsApp.apk.html
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.