reza2001 587 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به دوستان عزیز ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگه تبلیغ عدد افقی و پایین باشه چقدر سایزش میشه ! یعنی توی دیزاینر اسکریپت چند درصد طول و عرض براش خالی بزارم ؟! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ چطور میشه محل قرار گیری تبلیغ عدد رو تغییر داد ! نگین میشه و چطوری ! آموزش کامل بدید . چون سوال خیلی از اعضا هست که بی جواب هم مونده ! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلام واسه تغییر دادن مکان نمایش تبلیغات عدد فکر کنم این کد ب دردتون بخوره در Activity_Create ک این کدا رو مینویسیم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim verticalPosition As String = "bottom" '"top" or "bottom" Dim horizontalPosition As String = "center" '"left", "right" or "center" Dim r As Reflector Dim args(3) As Object = Array As Object(r.GetActivity, verticalPosition, horizontalPosition) Dim types(3) As String = Array As String("android.app.Activity", "java.lang.String", "java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "createAdView", args, types) End Sub برای تغییر مکان نمایش تبلیغ عدد میشه مقدار verticalPosition رو میتونین به bottom برای پایین و top برای بالا قرار بدینو برای horizontalPosition مقدار center برای وسط و برای چپ left وright برای راست ولی دیزاینر اسکریپتشو نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون . اینو خود عدد گفته ! فقط میشه افقی یا عمودی و پایین و بالاشو تنظیم کرد ! اگه افقی و پایین بزارم مثل قرمزه میشه ! من می خوام مکانشو توی صفحه جابه جا کنم مثل اون سبزه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ یکی از بچه ها اموزشش رو داده بود سرچ کن من سرچم نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ یکی از بچه ها اموزشش رو داده بود سرچ کن من سرچم نمیاد پیدا نکردم ! حالا تغییر مکان هیچی . سایزش رو کسی میدونه بگه که مهم تره ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید برای اسپم می خوام تبلیغ عدد بزارم ! منتظر جوابم ! چند درصد از عرض و طول توی دیزاینر اسکریپت خالی بزارم برای تبلیغ عدد ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
سلام به دوستان عزیز
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگه تبلیغ عدد افقی و پایین باشه چقدر سایزش میشه !
یعنی توی دیزاینر اسکریپت چند درصد طول و عرض براش خالی بزارم ؟!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چطور میشه محل قرار گیری تبلیغ عدد رو تغییر داد !
نگین میشه و چطوری ! آموزش کامل بدید . چون سوال خیلی از اعضا هست که بی جواب هم مونده !
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.