Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من آموزش آقای گنجی رو از فروشگاه تهیه کردم اینطور که خودشونم گفتن که اینو بنویسی تا زمانی که دیتابیس استخراج نشه "لطفا صبر کنید..." رو نشون میده که برای من نشون نداد en.Initialize en.UnpackAsset("asset","123456",True,"لطفا صبر کنید...") دوستان لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ این دو خط رو بعد از timer1.Enabled = True بنویسید : en.Initialize en.UnpackAsset("asset","123456",True,"لطفا صبر کنید...") هیچ فرقی نکرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بنده تست کردم گاهی اوقات نشون میده.یعنی چون این پروسه سریع انجام میشه خیلی کم نشون داده میشه جای نگرانی هم نیست.با خیالی راحت ازش استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بنده تست کردم گاهی اوقات نشون میده.یعنی چون این پروسه سریع انجام میشه خیلی کم نشون داده میشه جای نگرانی هم نیست.با خیالی راحت ازش استفاده کنید بنده 50 بار اینو روی دیتابیس های مختلف تست کردم تو این 20 ثانیه که دیتابیس استخراج می شد لطفا صبر کنید رو من اصلا ندیدم حتی یبار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ بنده 50 بار اینو روی دیتابیس های مختلف تست کردم تو این 20 ثانیه که دیتابیس استخراج می شد لطفا صبر کنید رو من اصلا ندیدم حتی یبار گیر دادید به این پروگرس باره ها اصل کارو اینه که دیتابیس ها انکریپت بشن این پروگرس حالا نسون داده بشه یا نه :دی ببینید میگم خیلی کم این پروگرس نشون داده میشه. شما به اصل ماجرا فکر کنید این پروگرس رو زیاد بهش فکر نکنید :دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اخه برادر یکی اینو ببینه فک میکنه خرابه از کجا میدونه دیتابیس انکریپت شده چون یک دقیقه صفحه سیاه میمونه کاربر فکر بد میکنه. یعنی هیچ راهی نداره تو این یک دقیقه من یچیزی به کاربر نشون بدم بگم لطفا صبر کن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ میتونید یک ProgressDialogShow قرار بدید و مثلا به تایمری با اینترول 20 تانیه هم قرار بدید و کد HideProgressDialog رو توی تایمر بنویسید و بعد این کد هم تایمر رو False کنید.همین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ میتونید یک ProgressDialogShow قرار بدید و مثلا به تایمری با اینترول 20 تانیه هم قرار بدید و کد HideProgressDialog رو توی تایمر بنویسید و بعد این کد هم تایمر رو False کنید.همین. باهمین کد en.Initialize en.UnpackAsset("asset","123456",True,"لطفا صبر کنید...") اگه امکان داره یه مثال بزنید متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ شما یک تایمر در Globals تعریف می کنید و بعد با اینترول 20 ثانیه اینیشیالیز می کنید: en.Initialize en.UnpackAsset("asset","123456",True,"لطفا صبر کنید...") ProgressDialogShow("لطفا صبر کنید....") timer1.Initialize("Tmr",20000) timer1.Enabled = True و بعد از 20 ثانیه میاییم پیغاممون رو پنهان می کنیم : Sub Tmr_Tick ProgressDialogHide timer1.Enabeld = False End Sub Tick هم رویداد تایمر هستش و Tmr هم اسم رویداد ( EventName ) هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ شما یک تایمر در Globals تعریف می کنید و بعد با اینترول 20 ثانیه اینیشیالیز می کنید: en.Initialize en.UnpackAsset("asset","123456",True,"لطفا صبر کنید...") ProgressDialogShow("لطفا صبر کنید....") timer1.Initialize("Tmr",20000) timer1.Enabled = True و بعد از 20 ثانیه میاییم پیغاممون رو پنهان می کنیم : Sub Tmr_Tick ProgressDialogHide timer1.Enabeld = False End Sub Tick هم رویداد تایمر هستش و Tmr هم اسم رویداد ( EventName ) هستش متشکر بابت پاسخ ولی progress رو بعد از اینکه دیتابیس بطور کامل استخراج شد نشون داد من میخوام حین اینکه داره استخراج میشه نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ این دو خط رو بعد از timer1.Enabled = True بنویسید : en.Initialize en.UnpackAsset("asset","123456",True,"لطفا صبر کنید...") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Hamed Sabet Farhadi 707
دوستان من آموزش آقای گنجی رو از فروشگاه تهیه کردم اینطور که خودشونم گفتن که اینو بنویسی تا زمانی که دیتابیس استخراج نشه "لطفا صبر کنید..." رو نشون میده که برای من نشون نداد
دوستان لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.