binam 262 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز من دارم یه برنامه مینویسم و وقتی لیست ویو بهش اضافه میکنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اِ ... مگه بلد نیستید ؟؟ توی Designer از منوی AddView>ListView ... حواسم نبود توی یه لای اوت دیگه زده بودم مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ شما لیست ویو رو در دیزاینر ادد نکردید. اگر می خواید با کد نویسی اضافه کنی به این شکل: Dim ListView1 As ListView ListView1.Initialize("ListView1") Activity.AddView(ListView1,0,0,100%x,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ از داخل دیزاینر چطوری باید اد کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اِ ... مگه بلد نیستید ؟؟ توی Designer از منوی AddView>ListView ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز من دارم یه برنامه مینویسم و وقتی لیست ویو بهش اضافه میکنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید دوست عزیز اینکه کاری نداره لیست ویوو رو اینیشیلایز کنید که توی تصویر هم خودش گفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ کدتون رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: False#End RegionSub Process_GlobalsEnd SubSub Globals Private lst As ListView End SubSub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("frmmenu") lst.AddSingleLine2("test",1) lst.AddSingleLine2("test",2)End SubSub lst_ItemClick (position As Int, Values As Object) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
binam 262
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دارم یه برنامه مینویسم
و وقتی لیست ویو بهش اضافه میکنم این ارور رو میده
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.