gazmeh12 11 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام میخواستم یه رشته رو توسط aes رمزگذاری کنم منتها هیچی گشتم چیزی پیدا نکردم چندتا بحث بود که یه سری کتابخونه باید استفاده میکردم که کلا پیداشون نکردم اگه کمک کنید ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ درود، یه کتابخونه کوچولــــو برای اینکار آماده کردم. کتابخانه + سورس پیوست شد :| رمز عبور: basic4android.org AES Encrypting-basic4android.org.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ ارور میده فکر کنم یه سری کتابخونه دیگه میخواد ! byteconverterوencrypte لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ خب اگه کتباخونه ها رو دارید تیکشو بزنید تا بتونید استفاده کنید. Encryption , ByteConverter توی بخش کتباخونه ها بگردید پیدا م یکنید الان به کتابخونه هام دسترسی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ خوب همین دیگه ندارمشون ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ درود، کتابخانه های استفاده شده پیوست شد. رمز عبور: basic4android.org Libs used in aes-basic4android.org.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
gazmeh12 11
سلام میخواستم یه رشته رو توسط aes رمزگذاری کنم منتها هیچی گشتم چیزی پیدا نکردم چندتا بحث بود که یه سری کتابخونه باید استفاده میکردم که کلا پیداشون نکردم اگه کمک کنید ممنون میشم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.