majidz1378 69 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من سه تا دیتابیس دارم خوب میخوام یکیشو انتخاب کنم بعد اون دوتای دیگرو هر چی مطلب داره بیارم توی اولی کپی میشه؟ چجوری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من سه تا دیتابیس دارم خوب میخوام یکیشو انتخاب کنم بعد اون دوتای دیگرو هر چی مطلب داره بیارم توی اولی کپی میشه؟ چجوری؟ با نرم افزار navicat کپیشون کن دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برادر ببین شما باید 1 تمامی ستون های تیبل مبدا ، توی تیبل مقصد باشه یعنی اگه تیبلی که میخوای کپی کنی، id name داره، تیبل که قراره توش کپی شه هم باید id name داشته باشه طبق تصویر زیر عمل کن بعد از این کار، توی صفحه باز شده، کد زیر رو کپی کن دقت کن که maghsad_tbl اون جدولیه که میخوای اطلاعات تیبل های دیگه توش کپی بشه، mabda_tbl هم که تیبلی که نیخوای اطلاعاتش رو کپی کن اگر 2 تا تیبل داری که میخوای اطلاعاتشون رو بریزی توی یه تیبل، باید دوبار این کار انجام بدی و اسم تیبل مبدا رو عوض کنی INSERT INTO maghsad_tbl SELECT * FROM mabda_tbl; موفق تر باشی...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majidz1378 69
سلام
من سه تا دیتابیس دارم خوب
میخوام یکیشو انتخاب کنم بعد اون دوتای دیگرو هر چی مطلب داره بیارم توی اولی کپی میشه؟
چجوری؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.