1212 76 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من دنبال ساخت یه لیست ویو ساده هستم که امکان play & pause رو برای صدا داشته باشه مانند عکس زیر البته نمیخوام عکس داشته باشه اما اگه داشت بدون دیتا بیس خیلی خوب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ کدوم عکس ؟ یا شما یادتون رفته عکس رو قرار بدین یا اینکه عکس واسه من لود نمیشه. لطفا چک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۶ در در 1394/06/09, 19:18:28، 1212 گفته است : سلام من دنبال ساخت یه لیست ویو ساده هستم که امکان play & pause رو برای صدا داشته باشه مانند عکس زیر البته نمیخوام عکس داشته باشه اما اگه داشت بدون دیتا بیس خیلی خوب میشه سلام عزیز من چند ماه هست دنبال کدی شبیه به بالا هستم فقط میخوام عکس داخل فایل mp3 رو به من نشون بده اگه این کد رو داری به من بدی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ با تشکر از اساتید این مشکل رو هم دارم دکمه پلی رو ساختم نمیدونم چطوری با کلیک دوباره pause بشه ' Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim ss As MediaPlayer Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("p1") ss.Initialize() ss.Load(File.DirAssets,"svs.mp3") End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click ss.Play End Sub ' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ شرمنده من عکس رو تو ویرایش اضافه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ مهندس 2 عکس فرستادم ایمیل تون [email protected] راجع به سایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۶ ببینید برای اینکار چند راه وجود داره و با لیست ویو ساده نمیتونید پیاده کنید شما هم میتونید از مولتی پنل استفاده کنید هم اریالیست ویو هم ریسکالرویو که ساده ترینش همین مولتی پنله و آموزشش هم داخل سایت زیاده اینم دوتا لینک http://answercenter.ir/topic/2807-استفاده-از-tag-و-sender-در-multi-panel/ http://answercenter.ir/topic/2213-آموزش-تصویری-ساخت-و-خواندن-اطلاعات-دیتابیس-با-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ واسه تشخیص در حال اجرا بودن یا نبودن و اجرا یا متوقف کردن : If m.IsPlaying Then m.Pause button1.Text = "Play" Else m.Play button1.Text = "Pause" End If اون حالتی هم که روی هر آیتم کلیک کنی پخش کنه از مولتی پنل استفاده میشه و امورشش و نمونه کد های فراوانی موجوده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ در 10 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : ببینید برای اینکار چند راه وجود داره و با لیست ویو ساده نمیتونید پیاده کنید شما هم میتونید از مولتی پنل استفاده کنید هم اریالیست ویو هم ریسکالرویو که ساده ترینش همین مولتی پنله و آموزشش هم داخل سایت زیاده اینم دوتا لینک http://answercenter.ir/topic/2807-استفاده-از-tag-و-sender-در-multi-panel/ http://answercenter.ir/topic/2213-آموزش-تصویری-ساخت-و-خواندن-اطلاعات-دیتابیس-با-multi-panel/ عزیز دل سلام منظور من کار با دیتابیس نبود بعضی از فایلهای موسیقی یک عکس در خودشون دارن فقط میخواستم اون عکس رو در یک image نشون بده. فدایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ جواب سوال دوم رو دیدم ممنون اما چطور میشه اونا رو تو یه لیست ویو نشان داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ در در 1396/04/11, 08:59:11، farsroom گفته است : عزیز دل سلام منظور من کار با دیتابیس نبود بعضی از فایلهای موسیقی یک عکس در خودشون دارن فقط میخواستم اون عکس رو در یک image نشون بده. فدایت کسی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ ساده ترین و بهترین راه استفاده از دیتابیس و مولتی پنله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ در در 1396/04/11, 08:59:11، farsroom گفته است : عزیز دل سلام منظور من کار با دیتابیس نبود بعضی از فایلهای موسیقی یک عکس در خودشون دارن فقط میخواستم اون عکس رو در یک image نشون بده. فدایت سلام از کتابخونه ID3 استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1212 76
سلام من دنبال ساخت یه لیست ویو ساده هستم که امکان play & pause رو برای صدا داشته باشه مانند عکس زیر
البته نمیخوام عکس داشته باشه اما اگه داشت بدون دیتا بیس خیلی خوب میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.