aloneboy7617 155 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک لیبل دارم که متنشو از دیتابیس میگیره متنشم خیلی طولانیه حالا نمیخوام کل متن به یکباره بیاد تو لیبل یعنی بشه چهار بخش مثلا یه مقداری از متن رو نشون بده بعدش یه توست شو بده پایان این صفحه بعد از طریق یه دکمه بره به ادامش تو یه صفحه دیگه البته فقط از نظر کاربر صفحه دوم باشه همون لیبل باشه ولی با ادامه متن دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ این چیزی که می خوایید به همین راحتیا هم نیست. میتونید متنو کامل بگیرید و Length رو تقسیم بر چهار کنید و بیارید نمایش بدید.یکم کار داره و فک نکنم همینجوری هم بشه. و یا اینکه خیلی کلیشه ای 4 تا فیلد توی دیتابیس بزارید و متن هارو جدا جدا بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام دوستان
من یک لیبل دارم که متنشو از دیتابیس میگیره
متنشم خیلی طولانیه
حالا نمیخوام کل متن به یکباره بیاد تو لیبل
یعنی بشه چهار بخش
مثلا یه مقداری از متن رو نشون بده بعدش یه توست شو بده پایان این صفحه بعد از طریق یه دکمه بره به ادامش تو یه صفحه دیگه
البته فقط از نظر کاربر صفحه دوم باشه همون لیبل باشه ولی با ادامه متن
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.