محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و ارادت تصاویر گویای همه چیز هست + توضیحات آخر تاپیک , آقا کسی نیس رایگان در راه خدا یه پوشی تلگرامی چیزی بزنه واس این برنامه ؟ دیدم بالاخره تنور آلبوم جدیدش داغه خواستم اولین برنامش باشم انتقاداتون و بررسی هاتون روی چشمم جا داره ممنون میشم <3 اگه دوس داشتید دانلود کنید 5 ستاره بدید ممنونم دانلود برنامه https://cafebazaar.ir/app/esmesh.eshghe/ ___________ توضیحات بازار متن تمامی آهنگ های آلبوم + آهنگ زنگ تمامی آهنگ های آلبوم توجه : این برنامه برنامه ی رسمیه این آلبوم نیست و برنامه ساخته هوادار مرحوم پاشایی است _____ برنامه ی اسمش عشقه ! آلبوم جدید و آخر مرحوم مرتضی پاشایی آخرین اثر این مرحوم 2 برنامه در یک برنامه ی 2 مگابایتی دوس داری متن همه ی 11 تا آهنگ آلبوم رو داشته باشی ؟ و بفرستی توی شبکه های اجتماعی ؟ دوس داری تیکه های زیبای آلبوم رو بزاری به عنوان زنگ موبایلت ؟ دوس داری همه با شنیدن زنگ موبایلت لذت ببرن ؟ پس این برنامرو دانلود کن با حجم فقط 2 مگابایت 1.متن تمام آهنگ های آلبوم اسمش عشقه با قابلیت اشتراک گذاری توی شبکه های اجتماعی 2.آهنگ زنگ های آلبوم اسمش عشقه که بسیار زیبا و با کیفیت هستند حتما از دانلود پشیمون نمیشید ! برای شادی روح مرتضی پاشایی صلواتی عنایت کنید با نظرات مارو یاری کنید منابع متن آهنگ های آلبوم از سایت textmusic.ir آهنگ زنگ ها : آماده شده برای آهنگ زنگ توسط محمدرضا معتمدی و خود برنامه ی اسمش عشقه با تشکر از سایت basic4android.org و filter shod.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خوبه محمد جان فقط ای کاش دیزاینر اسکریپت کار میکردی ک ویو ها به هم نریزن ۵ستاره + کلیک روی تبلیغ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ داداش این تصاویر نرم افزارت هست یا فقط اتد زدی؟ این که خیلی ساده و بی روح هست!!!!! ایده:18 گرافیک:چیز خاصی نداره(نمره ندم بهتره) به نظرم گرافیک رو درست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی بابت نظرات والا دیگه خیلی سعی کردم واس دیزاینش :/ اره قبول دارم ضعیفه مرسی چشم توی برنامه های بعدی درست میکنم کار میکنم روش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی بابت نظرات والا دیگه خیلی سعی کردم واس دیزاینش :/ اره قبول دارم ضعیفه مرسی چشم توی برنامه های بعدی درست میکنم کار میکنم روش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام! خوبین؟ اول اینکه به قول دوستان پرافیک چنگی به دل نمیزنه مخصوصا لیستی که بقلش نوشته اسمش عشقه کیفیت اون عکسه پایینه! 2 این که ایده خوبه گرافیک : 18 ایده: 18.5 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.