imantrojan 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام مشکل من= من 1 button ساختم میخوام وقتی روی button کلیک کردم به text من یک عدد اضافه شه خب من Label1.Text="0" و برای button نیز تعریف کردم که 1 عدد به Label1 اضافه کنه اما وقتی button میزنم اینجوری اضافه میشه 1.0 ! بار دیگه میزنم 2.0 چجوری 0. ببرم!؟*تعجب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام تو کلیک باتن این رو بنویس label1.text = "0" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imantrojan 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ 1 این کد گزاشته بودم! 2 در باتون هم گزاشتم ولی وقتی اضافه میزنم باز جواب اینجوری نشان میده 1.0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلاممشکل من= من 1 button ساختم میخوام وقتی روی button کلیک کردم به text من یک عدد اضافه شه خب من Label1.Text="0" و برای button نیز تعریف کردم که 1 عدد به Label1 اضافه کنه اما وقتی button میزنم اینجوری اضافه میشه 1.0 ! بار دیگه میزنم 2.0 چجوری 0. ببرم!؟*تعجب* با replace حذفشون کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ فرزدا احتیاج به replace نیست !! شما با b4a برنامه مینویسین؟ من الان نوشتم مشکلی نداره این کل کد #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private Button1 As Button Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("main") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Label1.Text = "1" End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imantrojan 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ خب حرف شما درست در کد شما button زدیم شد 1 اما دوباره button زدیم که 1 اضافه شد باز 1 نیشان میده adad1=Label1.Text "adad2 = "1" javab=adad1 + adad2 Label1.Text=javab من این کد نوشتم بازم مشکل قبلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ شما میخای هربار کلیک کردی اون 1 یکی بهش اضافه شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imantrojan 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ بله جناب رمضانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اینو بعد کدی که برای اضافه کردن عدد گذاشتی بزار ببین درست میشه Label1.Text.Replace(".0","") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imantrojan 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ خیر بازم مشکل قبلی 1.0 2.0 3.0 4.0 .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ این ک کاری نداره... کافیه عددتو بعنوان اینتیجر معرفی کنی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imantrojan 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ میشه در موردش توصیح دهید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ شما این کد رو بزار زیر اون کد label.text Label1.Text = Label1.Text.Replace(".0" ,"") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ آرمین جای .0 رو برعکس نوشتی بیا واست نوشتم یه ساب به اسم خودتم توش ساختم:دی http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=761a9cbb32bafa18a36d82297e236aa3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ یعنی طرف این هم نمیتونه اینور اونور کنه ؟ اینا رمز کار هستن که یه دات رو حداقل جابجا کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ یعنی طرف این هم نمیتونه اینور اونور کنه ؟ اینا رمز کار هستن که یه دات رو حداقل جابجا کنن هرکار کردم نتونستم اسپم ندم الان*خنده**خنده**خنده**خنده**خنده* *خنده**خنده**خنده**خنده**خنده**خنده**خنده**خنده**خنده**خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
imantrojan 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ مشکل حل شد! خیلی هم مچکرم از همه ی شما به خصوص farzad879 با تشکر *خنده**خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ Sub GlobalsDim i As Int=0Private label1 As LabelPrivate Button1 As ButtonEnd Sub(Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean( " Activity.LoadLayout(" form1End SubSub Button1_Clicki = itmEnd SubSub tmlabel1.Text = ii = i+1End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ تو ویژال بیسیک یه خاصیتی داره بنام MawXenght اگه تو بیسیک اندروید هم هست اونو بزار یک یا اگه نشد لیبل رو کوچیک کن که فقط یه کاراکترش دیده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
imantrojan 10
سلام
مشکل من= من 1 button ساختم میخوام وقتی روی button کلیک کردم به text من یک عدد اضافه شه
خب من Label1.Text="0"
و برای button نیز تعریف کردم که 1 عدد به Label1 اضافه کنه
اما وقتی button میزنم اینجوری اضافه میشه
1.0
!
بار دیگه میزنم
2.0
چجوری 0. ببرم!؟*تعجب*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.