mehran901 41 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان آیا کد زیر نیاز به پرمیشن خاصی داره که روی اندروید 5 نمیشه صدا رو تغییر داد ؟ phone1.SetMute(phone1.VOLUME_RING ,False) phone1.SetRingerMode(phone1.RINGER_NORMAL) phone1.SetVolume(phone1.VOLUME_RING,noww1,False) یعنی ما برنامه ای که مینویسیمو رو هرچی نسخه اندرویده باید تست کنیم ؟! نمیشه به کد خروجی b4a اعتماد داشت برای همه نسخه های اندروید یعنی ؟ و اگه راه دیگه ای دارین که روی هر اندروید ی جور بازی ای در نیاره لطفا لطف کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ نمیشه به کد خروجی b4a اعتماد داشت برای همه نسخه های اندروید یعنی ؟ بببنید دست B4A نیست ، دست سیستم عامل هست. مثلا من خودم برنامه ای نوشته بودم تحت عنوان Text to SMS ، تبدیل متن به اس ام اس. چون اندروید 4.4 کیت کت بسیار محدودتر شده ، اجازه دسترسی به پوشه Inbox پیام ها رو به هیچ برنامه ای نمیده و بنابراین این برنامم روی اندروید 4.4 کار نکرد !!! باید با اون Permission های هر ورژن اندروید آشنا باشین./ لینک برنامم : https://cafebazaar.ir/app/TexttoSms.Salar/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کسی با تغییر صدای زنگ کار نکرده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran901 41
سلام دوستان
آیا کد زیر نیاز به پرمیشن خاصی داره که روی اندروید 5 نمیشه صدا رو تغییر داد ؟
یعنی ما برنامه ای که مینویسیمو رو هرچی نسخه اندرویده باید تست کنیم ؟! نمیشه به کد خروجی b4a اعتماد داشت برای همه نسخه های اندروید یعنی ؟
و اگه راه دیگه ای دارین که روی هر اندروید ی جور بازی ای در نیاره لطفا لطف کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.