mehran901 41 ارسال شده در 31 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2015 سلام دوستان آیا کد زیر نیاز به پرمیشن خاصی داره که روی اندروید 5 نمیشه صدا رو تغییر داد ؟ phone1.SetMute(phone1.VOLUME_RING ,False) phone1.SetRingerMode(phone1.RINGER_NORMAL) phone1.SetVolume(phone1.VOLUME_RING,noww1,False) یعنی ما برنامه ای که مینویسیمو رو هرچی نسخه اندرویده باید تست کنیم ؟! نمیشه به کد خروجی b4a اعتماد داشت برای همه نسخه های اندروید یعنی ؟ و اگه راه دیگه ای دارین که روی هر اندروید ی جور بازی ای در نیاره لطفا لطف کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 نمیشه به کد خروجی b4a اعتماد داشت برای همه نسخه های اندروید یعنی ؟ بببنید دست B4A نیست ، دست سیستم عامل هست. مثلا من خودم برنامه ای نوشته بودم تحت عنوان Text to SMS ، تبدیل متن به اس ام اس. چون اندروید 4.4 کیت کت بسیار محدودتر شده ، اجازه دسترسی به پوشه Inbox پیام ها رو به هیچ برنامه ای نمیده و بنابراین این برنامم روی اندروید 4.4 کار نکرد !!! باید با اون Permission های هر ورژن اندروید آشنا باشین./ لینک برنامم : https://cafebazaar.ir/app/TexttoSms.Salar/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 1 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2015 دوستان کسی با تغییر صدای زنگ کار نکرده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran901 41
سلام دوستان
آیا کد زیر نیاز به پرمیشن خاصی داره که روی اندروید 5 نمیشه صدا رو تغییر داد ؟
یعنی ما برنامه ای که مینویسیمو رو هرچی نسخه اندرویده باید تست کنیم ؟! نمیشه به کد خروجی b4a اعتماد داشت برای همه نسخه های اندروید یعنی ؟
و اگه راه دیگه ای دارین که روی هر اندروید ی جور بازی ای در نیاره لطفا لطف کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.