کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید دوستان من ویندوز 10 رو نصب کردم ، اومدم visual studio رو نصب کنم همش این ارور رو میده به چندین سایت هم مراجعه کردم اما فایده ای نداشت دوستان اگر بلد هستند لطفا راهنمایی کنند ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اینطور که در عکس معلومه حالت Compatibility روشن هست روی فایل راس کلیک کن در سر برگ Compatibility تیک Compatibility Mode رو بردار اگر نشد راست کلیک کن و Run as administrator رو بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اینطور که در عکس معلومه حالت Compatibility روشن هست روی فایل راس کلیک کن در سر برگ Compatibility تیک Compatibility Mode رو بردار اگر نشد راست کلیک کن و Run as administrator رو بزن هیچ کدام پاسخ نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان مشکل از ویژوال نیست فقط نسخه 2015 روی ویندوز 10 نصب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ این نسخه نصب میشه من تست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ موقع نصب اینترنت خودتون رو ثطع کنید نباید مشکلی داشته باشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.