hoseins77 54 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه با استفاده از این کتابخونه یک عکس رو از اینترنت گرفت ئ داخل یکی ایمیج ویوو نمایش داد؟ لطفا کمک کنین شدید لازمش دارم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ caso.LoadUrl("http://image Url.jpg ").IntoImageView(ImageView1) بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان می تونند فایل این کتابخونه رو به همراه سورس نمونه آپلود کنند؟ بسیار ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من خیلی نیازش دارم لطفا بهم بدین ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hoseins77 54
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه با استفاده از این کتابخونه یک عکس رو از اینترنت گرفت ئ داخل یکی ایمیج ویوو نمایش داد؟
لطفا کمک کنین شدید لازمش دارم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.