reza644 435 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلام این جدید ترین اپ منه بهترین سرود های انقلاب و دفاع مقدس توش جمع آوری شده با متن کاملش خدارو شکر کاربرا راضی بودن و قراره بره تازه های برگزیده از انجمن بیسیک فور اندروید تشکر میکنم و تو برنامه هم کردم https://cafebazaar.ir/app/com.sorod.pack/?l=fa نظر شما چیه؟ پیشنهاد بدید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ ایده : ایده خوبی است و اگر در مناسبت هایی مانند بیست و دو بهمن منتشر می شد خیلی خوب بود. گرافیک : برنامه ای با این ایده زیبا لایق گرافیک بسیار زیبایی است رو گرافیک آن کار کنید. قیمت : بسیار خوب است که برنامه رایگان منتشر شده امردم از این شکل برنامه های رایگان لذت می برند.از تبلیغات عدد استفاده می کنید؟تبلیغات عدد این برنامه تا الان برای شما چقدر سود داشته است؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ ایده : ایده خوبی است و اگر در مناسبت هایی مانند بیست و دو بهمن منتشر می شد خیلی خوب بود. گرافیک : برنامه ای با این ایده زیبا لایق گرافیک بسیار زیبایی است رو گرافیک آن کار کنید. قیمت : بسیار خوب است که برنامه رایگان منتشر شده امردم از این شکل برنامه های رایگان لذت می برند.از تبلیغات عدد استفاده می کنید؟تبلیغات عدد این برنامه تا الان برای شما چقدر سود داشته است؟ چون با بقیه برنامه ها جمع میبنده معلوم نیست ولی تعداد کلیک ها رو به افزایشه اینجوری 43 59 69 به گرافیک فعلی نمره چند میدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ گرافیک من که توانایی ندارم ولی اگر شما داری برای چنین برنامه خوبی متریال کار کنید من عاشق سرودهای انقلاب هستم انشالله پیروز و سربلند بشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ با توجه به ایده که نمره بالای هجده دارد من به گرافیک برنامه شانزده می دهم.از طرح ها و فونت های فلت استفاده کنید همچنین ظاهر برنامه را به موضوع آن با رعایت ساختار فلت نزدیک تر کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ بسیار عالیه 19/24 صدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اضافه شد تازه های برگزیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ حالا که وارد این قسمت شد پیشنهاد می کنم روی گرافیک کار کنید.چون که گرافیک برنامه زیاد دلنشین نیست و بسیار ساده است.برنامه ای با این محتوا لیاقت گرافیک خوبی را نیز دارد.برای طراحی رابط کاربری می تونید با بنده تماس بگیرید از طریق پیام خصوصی.راستی می تونم بدونم شما چه کردید که برنامه وارد این قسمت شد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.