moslemaber 13 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من وقتی که نرم افزار رو اجرا میکنم وقتی به قسمت کتابخانه (Libs) میرم که مثلا کتابخانه ی Phone رو فعال کنم اصلا هیچگونه کتابخانه ای در اون قسمت وجود ندارد ممنون میشم اگر بهم بگید جریان چیه.*تعجب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ موقع config ادرس لایبراری رو درست ندادی از confif برید و مسیر نصب basic اون پوشه لایبراری رو انتخاب کنید مشکل حل میشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslemaber 13 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ موقع config ادرس لایبراری رو درست ندادی از confif برید و مسیر نصب basic اون پوشه لایبراری رو انتخاب کنید مشکل حل میشه موفق باشید ممنون مشکلم حل شد*خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moslemaber 13
سلام دوستان من وقتی که نرم افزار رو اجرا میکنم وقتی به قسمت کتابخانه (Libs) میرم که مثلا کتابخانه ی Phone رو فعال کنم اصلا هیچگونه کتابخانه ای در اون قسمت وجود ندارد ممنون میشم اگر بهم بگید جریان چیه.*تعجب*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.