mosharif30 87 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلام میخواستم ببیننم اگه من یه برنامه نمایش فیلم بسازم و فیلم ها رو از اپارات بگیره (از کانال های افراد دیگه)کافه بازار مشکل نمیگیره؟ یا پیشنهاد شما اینه که از هاست بگیرم فیلممو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ از اپارات بگیری مشکلی نداره فقط منبع رو باید ذکر کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoji 9 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ داداش زیر فیلمت توضیحات بزار نزاری رد میکنن برنامت رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ خوب این چه ریسکیه که من بکنم میرم یه باره یه هاست میگیرم خودم توش فیلم میزارم بعد هم میزارم تو بیسیک نظر شما چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ خوب این چه ریسکیه که من بکنم میرم یه باره یه هاست میگیرم خودم توش فیلم میزارم بعد هم میزارم تو بیسیک نظر شما چیه؟ ببین دوست عزیز اگه از سورس فروشگاه میخوای استفاده کنی برای پخش فیلم مشکلی نداره و بازار تاییدت میکنه بدون هیچ گونه توضیح دادن . اگه نه میتونی از هاست شخصی استفاده کنی اما کپی رایت فیلم ها رو باید رعایت کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ هاست شخصی از نظر من بهتره چون دیدین یهو صاحب ویدیو خواست حذفش کنه بعد برنامتون با مشکل روبرو میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mosharif30 87
سلام
میخواستم ببیننم اگه من یه برنامه نمایش فیلم بسازم و فیلم ها رو از اپارات بگیره (از کانال های افراد دیگه)کافه بازار مشکل نمیگیره؟
یا پیشنهاد شما اینه که از هاست بگیرم فیلممو؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.