qasem 249 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان چه کدی باید بزنم که کاربر اگه خواست قسمتی از متن را بتونه انتخاب کنه و در جایی دیگر کپی کنه؟ مثل عکس زیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qomzax 18 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ با سلام و احترامروش استاد شاهدي رو امتحان کردم و مشکلم حل شد. جالب اينجاست در اين روش پس از انتخاب شدن متن ليبل قابليت کپي شدن هم فعال ميشه :) استاد ممنون بابت وقتی که میگذارین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ با سلام و احترام روش استاد شاهدي رو امتحان کردم و مشکلم حل شد. جالب اينجاست در اين روش پس از انتخاب شدن متن ليبل قابليت کپي شدن هم فعال ميشه :) استاد ممنون بابت وقتی که میگذارین. خواهش میکنم , ما اینجا جم شدیم واسه همین کار و کمک به هم استاد شاهدی باید این کد توو چه بخشی از لیبل باشه در هنگام لود ؟ هرجایی باشه فرقی نداره , میتونین توی activity_create بزارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ شما این کد رو تست کنید : EditText1.Enabled = False لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ لازم نیست از Edittext استفاده کنین ،اگه از لیبل استفاده میکنی میتونی با این کد اون رو قابل سلکت کردن کنی . Dim jo As JavaObject=Label1 jo.RunMethod("setTextIsSelectable",Array As Object(True)) کتابخونه JavaObject رو تیک بزن و به جای Label1 اسم لیبل رو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qomzax 18 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ با سلام و احترام کدها رو مطابق گفته شما تغییر دادم ولی برنامه کلا اجرا نمیشه. بررسی کردم اشکال از این خط بود. لطفا راهنمایی بفرمایید EditText1.Text=Old ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ تو ی ادیت تکست وقتی روش نگه دارین میتونید متنو سلکت کنید دیگه وقتی سلکت کرد کاربر ، میتونید با این کد متنی که سلکت شده رو در بیارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ نه من نمیخوام توی ادیت تکس سلکت کنم بلکه میخوام کاربر هر قسمتی از متن کتاب را که خواست بتونه انتخاب کنه و در جای دیگه پیست کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ با سلام و احترام کدها رو مطابق گفته شما تغییر دادم ولی برنامه کلا اجرا نمیشه. بررسی کردم اشکال از این خط بود. لطفا راهنمایی بفرمایید EditText1.Text=Old ممنون درود یه بررسی کنید ببینید این جلوی Sub edittext1_TextChanged نوشته شده ؟ (Old As String, New As String) و لازم به ذکر است که من با همین کد ، برنامه نویسی میکنم مشکل از یک جای دیگه است از اروری که میدهد یه عکس بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ نه من نمیخوام توی ادیت تکس سلکت کنم بلکه میخوام کاربر هر قسمتی از متن کتاب را که خواست بتونه انتخاب کنه و در جای دیگه پیست کنه؟ شما برای اینکار باید متن کتابتون رو در یک edittext فراخانی کنید و سپس با کدی که دوست عزیزمون mehran901 دادن متن انتخاب شده را به دست بیارید و در کلیپ برد کاربر کپی کنید... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qomzax 18 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ با سلام میشه روش قفل کردن متن رو در ادیت تکست توضیح بدین؟ میشه کد سورس روش انتخاب متن رو کامل توضیح بدین با روش گفته شده در تاپیک خروجی مسیج باکس فقط شماره کاراکتر اول و اخر متن انتخاب شده است نه خود متن؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ این رو هم اضافه کنم که برای کپی کردن متن می تونید از کتابخانه AriaLib استفاده کنید. با تشکر از پاسخ مفید دوستان عزیز آقای غفاری و مهران... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ این کد برای قفل کردن ادیت تکست هست If New.Length>1 Then EditText1.Text=Old ToastMessageShow("شما بیشتر تر 1 کاراکتر نمیتونید بنویسید",False) End If این کدها رو در قسمت Sub edittext1_TextChanged (Old As String, New As String) End Sub قرار دهید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ خب لطفا بگید چطوری از کتابخانه AriaLib استفاده کنم ؟ اگه از کتابخانه AriaLib استفاده کنم باز هم باید متنم را توی edittext فراخوانی کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ خب لطفا بگید چطوری از کتابخانه AriaLib استفاده کنم ؟ اگه از کتابخانه AriaLib استفاده کنم باز هم باید متنم را توی edittext فراخوانی کنم؟ دوست عزیزم منظور آقای فرقانی این بود که برای کپی کردن از کتابخانه arialib استفاده کنید ولی برای این که متن قابلیت انتخاب رو داشته باشه باید از editText استفاده کنید. برای مثال به جای لیبل یه editText درست کنید و ترنس پرنتش کنید، همچنین متن داخل اون رو قفل کنید تا کاربر نتونه ازش کم یا زیاد کنه بعد در رویداد متن انتخاب شده میتونید متن که از نوع استرینگ هست رو با کتابخانه ariaLib یا Clipboard استفاده کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ Sub GetSelectionEnd(txt As EditText) As Int Dim r As Reflector r.Target = txt Return r.RunMethod("getSelectionEnd") End Sub Sub Button1_Click Msgbox(EditText1.SelectionStart & " - " & GetSelectionEnd(EditText1),"") End Sub این بخش گرفتن بخش سلکت شده هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Qomzax 18 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ با سلام کد برنامه رو پیوست کردم لطفا بررسی کنید. بعد از تغییر متن ادیت تکست چه داخل گوشی چه داخل سمیلاتور برنامه فورس کلوز میده. ممنون میشم راهنماییم کنید قفل شدن ادیت تکست در حالیکه بشه متن رو انتخاب کرد خیلی اذیتم کرده. :S test.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اصلا سلکت نمیشه که بخوام بگیرمش! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ استاد شاهدی باید این کد توو چه بخشی از لیبل باشه در هنگام لود ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان چه کدی باید بزنم که کاربر اگه خواست قسمتی از متن را بتونه انتخاب کنه و در جایی دیگر کپی کنه؟ مثل عکس زیر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.