dostmobile 329 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز والا واسه موضوع نمیدونستم چی بنویسم نگا من 50تا لیبل و سی تا عکس فقط تو یه اکتیویتی دارم ومیخوام به ترتیب بچینم واسه اسکرول طول مختصات اسکرول رو چجور مشخص کنم که اندازه آخرین لیبل باشه اخه تصویر بزرگتر نمیشه که بچینم و لطف کنین واسه لیبل و عکسا هم بگین مثلا عکس 34 زیر لیبل 40 قرار بگیره و بعدش عکس 35 و بعد لیبل 41 میخوام منظم و دقیق زیر هم بچسبن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ *غمگین* کسی نیس بگه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام. شما مگه مولتی نیومدین label ها و ... رو اضافه کردید؟ پس باید با حلقه اضافه کرده باشید. توی هر حلقه بیایید مثلا 5% به طول اسکرول ویو اضافه کنید. ترتیب قرارگیریشون هم بستگی به حلقه سازی خودت داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ نه بطور دستی اضاف کردم آخه تو هر لیبل متن کم و زیاد میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ نه بطور دستی اضاف کردمآخه تو هر لیبل متن کم و زیاد میشه برای کم و زیاد شدن متن و تنظیم خودکار لیبل خیلی بحث شده تو انجمن اما چیزی که شما میخوای آخرین لیبل یا عکسی که گذاشتی اسمش مثلا lable1 هست حالا این کد رو براش بنویس ScrollView1.Panel.Height=lable1.Height + lable1.Top لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ نه دیگه تو میخوای ارتفاع پنل اسکرول رو برابر آخرین لیبل یا ایمیج ویو بزاری دگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ متوجه نمیشم فرزاد جان میتونی یه نمونه سورس بزاری؟؟؟ ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ ببین تو چند تا لیبل و عکس رو تو یه لایوت چیدی پایین ترین شی ایبل هس یا ایمیج ویو؟ هرکدوم هس اسمشو بجای lable1 تو کد بالا بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ خب اینجوری واسه همش باید کد بدم و صفحه شلوغ میشه فدات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ خب اینجوری واسه همش باید کد بدم و صفحه شلوغ میشه فدات دارم میگم فقط آخری مگه خودت نمیگی دستی چیدی؟ فقط آخری رو بزار تو کدی که گفتم 2 خطه همش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ خب واسه 21 و 22 و 23 و ... چطور؟ اینا کد نمیخوان داداش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان عزیز
والا واسه موضوع نمیدونستم چی بنویسم
نگا من 50تا لیبل و سی تا عکس فقط تو یه اکتیویتی دارم ومیخوام به ترتیب بچینم واسه اسکرول
طول مختصات اسکرول رو چجور مشخص کنم که اندازه آخرین لیبل باشه
اخه تصویر بزرگتر نمیشه که بچینم
و لطف کنین واسه لیبل و عکسا هم بگین
مثلا
عکس 34 زیر لیبل 40 قرار بگیره و بعدش عکس 35 و بعد لیبل 41
میخوام منظم و دقیق زیر هم بچسبن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.