Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام چطوری می شه از سنسور چپ و راست گوشی استفاده کرد ؟ یعنی وقتی کاربر گوشی رو به راست برد یه کار انجام بشه و وقتی چپ هم یه کار دیگه. اگر این بازی های هواپیمایی رو دیده باشید متوجه می شید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ کتابخانه phone رو تیک بزنید. یه متغیر: Dim ph As PhoneAccelerometer فعال کردن: ph.StartListening("ph") حالا کافیه دوتا لیبل توی دیزاینر اضافه کنی که مقدار کج شدن گوشی رو به طرف نگاه کنی به این صورت: Sub ph_AccelerometerChanged (X As Float, Y As Float, Z As Float) label1.text=X label2.text=y End Sub بعد ازاین، میتونی دیگه شرط بذاری که اگه مثلا x کوچک تر از 0 شد یعنی به طرف چپ رفته... روش کار کن خودت متوجه میشی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اقا کاظم والا من تا حالا با سنسور کار نکردم ولی فکر کنم این سورس مفید باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کس دیگه ای نبود ؟! هنوز کار من درست نشده !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از آقا شایان و پژمان عزیز ، یه سوال داشتم. اگر از کتابخانه Phone استفاده کنم بازار گیر نمی ده؟ ( چون یه بار به من گیر داد ) و پرمیشن نمی خواد توی مانیفست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از آقا شایان و پژمان عزیز ، یه سوال داشتم. اگر از کتابخانه Phone استفاده کنم بازار گیر نمی ده؟ ( چون یه بار به من گیر داد ) و پرمیشن نمی خواد توی مانیفست ؟ نه گیر نمیده. هیچ پریمیشنی اضافه نمیشه اصلا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطوری می شه از سنسور چپ و راست گوشی استفاده کرد ؟
یعنی وقتی کاربر گوشی رو به راست برد یه کار انجام بشه و وقتی چپ هم یه کار دیگه.
اگر این بازی های هواپیمایی رو دیده باشید متوجه می شید ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.