bakhtiaran 84 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان برین این برنامه رایگانمو دانلود کنین و امتیاز پنج ستاره بدین شاید بیاد تو صفحه اول بازار البته ببخشید که تو گرافیکش به جای عکس از رنگ استفاده کردم https://cafebazaar.ir/app/croid.salamat.ir/?l=fa اسمش هم زیبایی+تناسب اندام +سلامتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ درود به نظر من برنامه ایرادات بسیار زیادی رو داره از جمله گرافیک ضعیف ، فونت ضعیف ، رابط کاربری ضعیف و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ درود به نظر من برنامه ایرادات بسیار زیادی رو داره از جمله گرافیک ضعیف ، فونت ضعیف ، رابط کاربری ضعیف و ... چیکار کنم دیگه تازه کارم این اولین برنامه ای بود که خودم ساختم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز ، این درخواست شما از هر نظر مشکل داره ، حالا چرا ؟ 1 - برنامه شما در حدی نیست که پنج ستاره بدیم و اگر هم خواستم ستاره ای بدم 2 ستاره مناسبه. 2 - با این کار حقوق برنامه نویسان دیگه لگد مال می شه و باعث از دیده نشدن برنامه های با کیفیت دیگران می شه. 3 - کاربران نمی تونن برنامه های با کیفیت وبی کیفیت رو از هم تشخیص بدن. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.