milad19 113 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام ببخشید من برای درست کردن تنظیمات به مشکل بر خوردم من یه لایوت دارم که نتیجش یه چنین چیزیه حالا شما در نظر بگیرید که پایین این صفحه یه باتون ساختم که وقتی روش کلیک میشه یه لایوت دیگه رو باز میکنه که تنظیمات در اون قرار گرفته طبق این آموزش مشکلم اینه که تنظیمات روی لیبل حاوی متن عمل نمیکنه چون این دو لایوت از هم جدا هستند.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ خط دوم این کد If File.Exists(File.DirInternal,"tanzimat.txt") = False Then File.copy(File.DirAssets,"tanzimat.txt",File.DirInternal,"tanzimat.txt") End If یعنی این خط File.copy(File.DirAssets,"tanzimat.txt",File.DirInternal,"tanzimat.txt") زیرشیه خط مثل موقع ناقص بودن کد ها میکشه ولی قرمز رنگ نیست و تغریبا میشه گفت قهوه ای کم رنگ هست و وقتی موس روش میبرم دقیقا این جمله رو مینویسه: File "tanzimat.txt" is missing from the Files tab.(warning #17) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ خط دوم این کد If File.Exists(File.DirInternal,"tanzimat.txt") = False Then File.copy(File.DirAssets,"tanzimat.txt",File.DirInternal,"tanzimat.txt") End If یعنی این خط File.copy(File.DirAssets,"tanzimat.txt",File.DirInternal,"tanzimat.txt") زیرشیه خط مثل موقع ناقص بودن کد ها میکشه ولی قرمز رنگ نیست و تغریبا میشه گفت قهوه ای کم رنگ هست و وقتی موس روش میبرم دقیقا این جمله رو مینویسه: File "tanzimat.txt" is missing from the Files tab.(warning #17) برادر عزیز من جواب مارو هم بدید :| داریم راهنمایی میکنیم. فقط کد میزارید ماشالله. فایل tanzimat.txt رو توی file گذاشتید؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ شرمنده بله یه فایل متنی درست کردم با همین اسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ خواهش میکنم. ببینید این کد رو من الان نوشتم کاملا درست داره جواب میده: If File.Exists(File.DirInternal,"tanzimat.txt") = False Then File.copy(File.DirAssets,"tanzimat.txt",File.DirInternal,"tanzimat.txt") ToastMessageShow("file sakhte shod",False) Else ToastMessageShow("file vojood dare",False) End If فقط دفت کنید که مثل تصویر زیر باشه یعنی فایل tanzimat.txt وجود داشته باشه: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ مشکلم اینه که تنظیمات روی لیبل حاوی متن عمل نمیکنه چون این دو لایوت از هم جدا هستند.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید سلام . این قسمت رو که نقل قول کردم اگه میشه بیشتر توضیح بدید . من متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ من فیلم رو ندیدم اما شما اون تنظیمات رو تو یه فایل ذخیره کن و بده به اون label لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ ببینید 3 تا لایوت هست که متن داخل label1 که در panel1 قرار داره در scrollview1 نمایش داده میشه حالا طبق عکس زیر وقتی روی button2 کلیک میشه لایوت تنطیمات باز میشه اما تنطیماتی اعمال نمیشه بر روی متن لیبل 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ چون لایوت رو میبندی اعمال نمیشه بشه هم در اجرای بعدی باز مث قبل میشه سرچ کنی چند تا تاپیک اینو توضیح دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ چون لایوت رو میبندی اعمال نمیشه بشه هم در اجرای بعدی باز مث قبل میشه سرچ کنی چند تا تاپیک اینو توضیح دادم شرمنده داداش میشه لینک بدید یا توضیحات بیشتر بدید چون واقعا نمیدونم با چه عبارتی باید سرچ کنم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ در کل باید اصلاعات صفحه تنظیماتتو تو یه فایل ذخیره کنی و بعد تو اکتیویتی که متن و میاری میتونی بخونی اون فایل و تنظیماتو اعمال کنی مثلا برای سایز متن تو تنظیمات یه seekbar میزاری و یه باتن واین کد رو تو رویداد باتن مینویسی که وظیفش ذخیره ی تنظیماته File.WriteString(File.DirInternal,"tanzimat.txt",seekbar1.value) بعد تو اکتیویتی یا لایوتی که میخوای متن رو نشون بدی مثلا تو یه لیبل اینو بنویس lable1.textsize=file.readstring(File.DirInternal,"tanzimat.txt") البته برای تنظیمات بیشتر مثلا تنظیم فونت و رنگ و ... بجای string از list استفاده کن موفق باشی اگه مشکلی بود بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ لطفا تصاویری که در انجمن قرار میدید رو از خود انجمن پیوست کنید که ماندگار باشن. فکر کنم اگه یک نمونه سورس کوچک بزاری خیلی راحت تر بشه به طرز کد نویسی و مشکلت پی برد. حالا صبر کنید آقای موسوی لینک هارو هم بهتون بدن شاید مشکلتون رفع شد فقط خواهشا سعی بشه از این به بعد از طریق خود انجمن فایل های پیوست و عکس ها رو قرار بدید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ واقعا ببخشید اما بازم باوجود ساختن فایل اما بازم با این ارور روبه رو میشم واقعا شرمندم منم میخوام پیوست از خود انجمن باشه اما متاسفانه قسمت بروزر که فایل رو از کامپیوتر میکشه برامم لود نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ این هم قسمتی از کد ها Sub Globals Private Panel1 As Panel Private Label1 As Label Private ScrollView1 As ScrollView Private Button1 As Button Private Label4 As Label Private Label5 As Label Private ImageView1 As ImageView Private Button2 As Button Private FontSize As SeekBar Private Spinner1 As Spinner Dim myfont As Typeface Dim text As String Dim ht As Float Dim StrUtil As StringUtils Dim PanelHeight As Int Dim p As PhoneIntents Private buttan As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"sms.db")=False Then File.copy(File.DirAssets,"sms.db",File.DirInternal,"sms.db") End If If SQL1.IsInitialized = False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"sms.db",True) End If cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT sms FROM smstb") myfont = Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") Activity.LoadLayout("sv") For i=0 To cursur1.RowCount-1 cursur1.Position=i text= cursur1.GetString("sms") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("main2") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) Label4.text="حقیقت آنسوی عمارت" Label4.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.Black p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight Label5.text="حقیقت آنسوی عمارت" Label5.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("far_aman.ttf") Label1.textsize=File.readstring(File.DirInternal,"tanzimat.txt") Label1.TextSize = FontSize.Value End Sub Sub FontSize_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) Label1.TextSize = FontSize.Value size = FontSize.Value End Sub Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) End Sub Sub buttan_Click File.WriteString(File.DirInternal,"tanzimat.txt",FontSize.value) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ تو اکتیویتی اول این فایل روبسازید این کد رو بیارین بالاتر از همه <code><code>[color=#000000][color=#007700][/color][color=#0000BB]Activity[/color][color=#007700].[/color][color=#0000BB]LoadLayout[/color][color=#007700]([/color][color=#DD0000]"sv"[/color][color=#007700])[/color][/color]</code></code> <code><code></code></code> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ فایلو تو پوشه file کپی کن بعد یه شرط بزار اگه فایل نبود تو مسیر از اونجا کپی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ فایل tanzimat.txt در DirInternal وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ هی خدا انگار امشب من برای شما دوستان باعث دردسرم، خاصیت مبتدی بودنه دیگه*خنده* شرمنده اما از این کد استفاده میکنم جواب نمیده If File.Exists(File.DirInternal,"tanzimat") = False Then File.copy(File.DirAssets,"tanzimat.txt",File.DirInternal,"tanzimat.txt") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ هی خدا انگار امشب من برای شما دوستان باعث دردسرم، خاصیت مبتدی بودنه دیگه*خنده* شرمنده اما از این کد استفاده میکنم جواب نمیده If File.Exists(File.DirInternal,"tanzimat") = False Then File.copy(File.DirAssets,"tanzimat.txt",File.DirInternal,"tanzimat.txt") End If خواهش میکنم. ببینید شما توی کد بالا دقیقا اومدید تعریف کردید که اگه فایل tanzimat.txt در dirInternal وجود نداشت بیاد کپی کنه فایل tanzimat.txt رو از مسیر DirAssests به DirInternal . پس باید فایل tanzimat.txt رو هم طبق گفته ی سایر اساتید درون پوشه file قرار بدید که برنامه بتونه اون رو کپی کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ شما میگی اگه این فایل tanzimat وجود نداشت اونو کپی کنه .txt رو فراموش کردید! به همین دلیل برنامه هر سری اون فایل رو کپی میکنه و تغییرات دیده نمیشه چون فایل جدید میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ شما گفتی فایل tanzimat نبود tanzimat.txt رو کپی کنه دقیقا چیزی که آرمین گفت وقت کنم حتما یه آموزش کامل واسه تنظیمات درست میکنم مث اینکه خیلیا مشکل دارن باهاش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
milad19 113
سلام
ببخشید من برای درست کردن تنظیمات به مشکل بر خوردم
من یه لایوت دارم که نتیجش یه چنین چیزیه
حالا شما در نظر بگیرید که پایین این صفحه یه باتون ساختم که وقتی روش کلیک میشه یه لایوت دیگه رو باز میکنه که تنظیمات در اون قرار گرفته طبق این آموزش
مشکلم اینه که تنظیمات روی لیبل حاوی متن عمل نمیکنه چون این دو لایوت از هم جدا هستند.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.