1212 76 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام من یه اکتیویتی دارم بنام main و در اون از 5 لایوت استفاده کردم در جایی میخام از لایوت 5 به 2 برگرده بیزحمت راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ خوب این کد رو بنویسید : Activity.LoadLayout("نام اکتیویتی") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون جواب نداد ببین لایوت های من به این شکل لود میشن pan1.LoadLayout("Layout1") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون جواب نداد ببین لایوت های من به این شکل لود میشن pan1.LoadLayout("Layout1") منظورم اینه که در داخل برنامه مشکلی برای لود نیست اما وقتی تو لیبل کلیک میشه هیچ عملکرد نداره دستوری هست که اکتیویتی رو از داخل برنامهreload کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون جواب نداد ببین لایوت های من به این شکل لود میشن pan1.LoadLayout("Layout1") اره دیگه عزیز. اول لایوت قبلی رو remove کنید و بعد لایوت رو لود کنید. p.RemoveAllViews p.LoadLayout("layout2") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1212 76
با سلام
من یه اکتیویتی دارم بنام main
و در اون از 5 لایوت استفاده کردم در جایی میخام از لایوت 5 به 2 برگرده
بیزحمت راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.