nimamsxx 10 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2014 سلام دوستان من سورس نرم افزاری رو میخوام که طول و عرض جغرافیایی رو بگیره از جی پی اس و تو گوگل نشون بده مثلا اگه من تو یه رستوران بودم طول و عرض جغرافیایی + نقشه گوگل رو نشون بده برنامه قابلیت اینو داشته باشه که مسیر رو هم نشون بده مبدا و مقصد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2014 امروز درباره map و gps در انجمن صحبت شد. آموزش تصویری و کاملش رو امین عزیز آماده میکنند و در فروشگاه قرار خواهد گرفت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nimamsxx 10 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2014 داداش من منتظر اموزش هستم داداش فقط یه تقااضا اینو رو هم اموزش بده مسیر رو هم نشون بده مبدا و مقصد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nimamsxx 10
سلام
دوستان من سورس نرم افزاری رو میخوام که طول و عرض جغرافیایی رو بگیره از جی پی اس و تو گوگل نشون بده مثلا اگه من تو یه رستوران بودم طول و عرض جغرافیایی + نقشه گوگل رو نشون بده
برنامه قابلیت اینو داشته باشه که مسیر رو هم نشون بده مبدا و مقصد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.