1212 76 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ با سلامخدمت اساتید عزیر من یه اکتیوتی دارم که داخلش 4 تا لایه رو فراخانی کردم در اجرا مشکلی نداره ام 2 تا مشکل اساسی داره 1-toasmessage در برخی گوشی ها نشون نمیده و لایه ها بعد از اینکه گوشی رو چرخوندم یا برنامه به حالت resume رفت روی هم نشنون داده میشن اینم نمونه ای از کدها resume Sub Activity_KeyPress (key As Int) As Boolean ' BACK If key=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then 'return to activity instead of closing (if panels 2 or 3 are visible) If pan1.Visible=False Then ShowPanelNumber(1) Return True End If ' ignore processing of key (app will now close as normal) Return False End If End Sub Sub ShowPanelNumber(p As Int) pan1.Visible=False : pan2.Visible=False pan3.Visible=False : pan4.Visible=False Select p Case 1: pan1.Visible=True Case 2: pan2.Visible=True Case 3: pan3.Visible=True Case 4: pan4.Visible=True End Select currentpanel=p End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ حل شد موضوع اینه ' Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) SaveState End Sub ' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ شما لایه هارو با اسکریپت دیزاین ست کردین یا نه؟ یا منظور شما اینه که مثلا چنتا پنل دارین و توی هرکدوم میخواین این لی اوت هارو لود کنید یک عکس از قبل و بعد چرخش میشه بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ عکسها رو به ترتیب گذاشتم بعد از 2 قاطی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1212 76
با سلامخدمت اساتید عزیر من یه اکتیوتی دارم که داخلش 4 تا لایه رو فراخانی کردم در اجرا مشکلی نداره ام 2 تا مشکل اساسی داره
1-toasmessage در برخی گوشی ها نشون نمیده
و
لایه ها بعد از اینکه گوشی رو چرخوندم یا برنامه به حالت resume رفت روی هم نشنون داده میشن اینم نمونه ای از کدها resume
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.