حسینh 50 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 با سلام دوستان من میخوام یه دیتابیس بسازم که چند گزینه داشته باشه که اگه برروی یکی زده شد متنی نشان داده شود که عکس در وسط واخر ان باشد نه به صورت ایمیج ویو در اول (قابلیت جستجو هم داشته باشد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 اساتید کمک نمیکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 سلام دوست من لطفا یک عکس از چیزی که میخوایید قرار بدید تا ما بتونیم توضیح بهتری بدیم منظورتون از چند گزینه رو هم متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 منظورم از چند گذینه این بود عکس رو گذاشتم وبری داخل ان گذینه ها اینطوری باشه عکس ان هم قرار دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 یهمقدار درهم کدها یک سوال دوست عزیز آیا شما کار با دیتابیس رو بلد هستید ؟ تا چه حدی یاد دارید ؟ چون اگه کار با دیتابیسی یاد ندارید توصیه میکنم یکم کار کنید و تمرین کنید بعد برید سراغ فصل بندی کردن و قرار دادن عکس شما منظور دوستان رو ظاهرا متوجه نمیشید و بهتره که یکم از پایه کار کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 دوستان من فک کنم منظور ایشون رو متوجه شدم طبق آموزشی که یکی از اساتید داده بودن باید برای هر مطلب یک تیبل ایجاد کنیم( هر تیبل برای یک موضوع ) که این کار دیتابیس رو خیلی سنگین میکنه و پر دردسره این دوستمون میگه که چه جوری تمام مطالب رو تو یک تیبل بذاریم و بتونیم اون هارو بخش بخش کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 در ضمن با این عکسا کاملا واضحه دوستمون منظورم رادر بالا بیان کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 اساتید کسی بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 باید دیتابیستو این کارو کنی متن-عکس-متن-عکس بعد بیای فراخونیش کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 3 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 باید دیتابیستو این کارو کنی متن-عکس-متن-عکس بعد بیای فراخونیش کنی اگه منظورتون اینه انجام دادم ولی میخوام چندتا گزینه باشه مثل دیتابیس معمولی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 3 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 اقایان من تلگرام اسکایپ و.... ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 کسی نیست جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 دوست عزیز چرا پشت سر هم اسپم می دهید؟؟ پاسخ شما به ایمیل داده شده ایمیل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 دوست عزیز چرا پشت سر هم اسپم می دهید؟؟ پاسخ شما به ایمیل داده شده ایمیل شد ببخشید ولی اگه میخواستین جواب هرکیو به ایملش یا خصوصیش بفرستین دیگه انجمن لازم نبود که برای ماهم بزارین یاد بگیریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 دوست عزیز چرا پشت سر هم اسپم می دهید؟؟ پاسخ شما به ایمیل داده شده ایمیل شد شما به من جواب ندادین گفتی100هزار تومن پول بده این جواب مگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 3 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 اقا این ایمیلم هست لطفا کمک کنینmabdipor360@gmail.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 5 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 دوستان کمک کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 شما فک کنم میخوای فصل بندی کنی؟ آموزشش تو انجمن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 5 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 میشه لینک اموزش رو بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسینh 50 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 کسی کمک نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 میشه لینک اموزش رو بگین جست و جو جست و جو جست و جو http://answercenter.ir/topic/5947-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حسینh 50
با سلام دوستان من میخوام یه دیتابیس بسازم که چند گزینه داشته باشه که اگه برروی یکی زده شد متنی نشان داده شود که عکس در وسط واخر ان باشد نه به صورت ایمیج ویو در اول (قابلیت جستجو هم داشته باشد)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
31 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.