mehdi1376 44 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه باتن دارم که این کدها رو بش دادم این کد توی اکتیویتی کریت mediaplayer2.Initialize() mediaplayer2.Load(File.DirAssets,"beep.mp3") و این هم توی رویداد کلیک باتن mediaplayer2.Play من یه صدای کوتاه ( در حد چند میلی ثانیه ) رو براش گذاشتم که بعد از بار اول باید چند بار کلیک کنیم تا صدا پخش بشه اما وقتی یه صدای طولانی تر (در حد 2 ثانیه ) رو برای پخش میزارم به خوبی کار میکنه من فکر میکنم مشکل از خیلی کوتاه بودن صدا هست آیا استفاده از mediaplayer برای صدای کلیک کار درستی هست ؟ و آیا باید صدای طولانی تری رو برای پخش انتخاب کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بله معمولا از MediaPlayer استفاده میکنن واسه این کار من ی صدای کوتاه هم تست کردم با کدهای زیر و مشکلی نداشت و راحت پخش میشد در ساب دکمه مورد نظر : Dim mp As MediaPlayer mp.Initialize mp.Load(File.DirAssets , "اسم فایل") mp.Play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi1376 44 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سلام بله معمولا از MediaPlayer استفاده میکنن واسه این کار من ی صدای کوتاه هم تست کردم با کدهای زیر و مشکلی نداشت و راحت پخش میشد در ساب دکمه مورد نظر : Dim mp As MediaPlayer mp.Initialize mp.Load(File.DirAssets , "اسم فایل") mp.Play عالی بود ممنون باید کل کدها رو توی رویداد همون باتن مینوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi1376 44
سلام دوستان
یه باتن دارم که این کدها رو بش دادم
این کد توی اکتیویتی کریت
و این هم توی رویداد کلیک باتن
من یه صدای کوتاه ( در حد چند میلی ثانیه ) رو براش گذاشتم که بعد از بار اول باید چند بار کلیک کنیم تا صدا پخش بشه
اما وقتی یه صدای طولانی تر (در حد 2 ثانیه ) رو برای پخش میزارم به خوبی کار میکنه
من فکر میکنم مشکل از خیلی کوتاه بودن صدا هست
آیا استفاده از mediaplayer برای صدای کلیک کار درستی هست ؟
و آیا باید صدای طولانی تری رو برای پخش انتخاب کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.