yasin41 16 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیزم من 6 تا ادیت تکست دارم که می خواهم وقتی کاربر توی این 6 ادیت تکست متن یا عدد نوشت این 6 تا ادیت تکستو درون یک لیبل بهم پیوست کنه و هر ادیت تکستی که پیوست کرد یه ویرگولو به اخرش اضافه کنه مثلا همین: سلام،خوبی،4،تهران،ایرانخودرو،میدان ازادی لطف می کنید یه کم زود جوابمو بدید ممنون میشم :( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. عنوان تاپیک غلط املایی داره ، بهرحال از این کد استفاده کنید : label1.text = edittext1.text & "," & edittext2.text & "," & edittext3.text البته روش ساده ای هم میتونه باشه با حلقه ها. موفق باشید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اینم سورس همین کد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin41 16 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی دوست من لطف کردین اما سورس کدتون نمی دونم چرا رمز میخاد رمزش چیه اونوقت ممنونم لطف کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی دوست من لطف کردین اما سورس کدتون نمی دونم چرا رمز میخاد رمزش چیه اونوقت ممنونم لطف کردین دوست عزیز همیشه یادتون باشه که تمام پسوردهای : basic4android.org هست و من هم پسور رو در کامنت گذاشتم : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin41 16 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی دوست عزیز اما بازم ارور میده اگه ادیت تکست ها عدد باشن که مشکلی پیدا نمیکنه اما اگه حروف باشن ارور میده به نظرم ارورش اینه که باید اول ادیت تکست ها رو به رشته تبدیل کنیم که من تونو نمی دونم اینم ارورش: java.lang.NumberFormatException لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin41 16 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ خیلییییییی ممنون دوست من دوست دارممممممممممممممممممممممممم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ خیلییییییی ممنون دوست من دوست دارممممممممممممممممممممممممم دوست عزیز لطفا اسپم ندید همون پسند هم میزدید کافی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yasin41 16
سلام دوستان عزیزم
من 6 تا ادیت تکست دارم که می خواهم وقتی کاربر توی این 6 ادیت تکست متن یا عدد نوشت این 6 تا ادیت تکستو درون یک لیبل بهم پیوست کنه و هر ادیت تکستی که پیوست کرد یه ویرگولو به اخرش اضافه کنه مثلا همین:
سلام،خوبی،4،تهران،ایرانخودرو،میدان ازادی
لطف می کنید یه کم زود جوابمو بدید ممنون میشم :(
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.