کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من بعضی برنامه هارو دیدم که تا برنامه رو باز میکنی باتن ها و ... از سمت راست و چپ میریزن داخل برنامه اما به صورت گرافیکی اگه کسی بتونه یک مثال بم بده ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ نمونه دیگه ای با کتابخونه ICOSFadeAnimation رمز فایل : basic4android.org ICOSFadeAnimation.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام نمونه نسبتا خوبی رو واست قرار میدم برو باهاش حال کن رمز فایل : basic4android.org AnimationPlus v2.3.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سلام نمونه نسبتا خوبی رو واست قرار میدم برو باهاش حال کن رمز فایل : basic4android.org AnimationPlus v2.3.rar اقا مجید اولا که دستتون درد نکنه ولی منظوره من این بود که باتن ها از پایین بالا چپ راست ؛ میریختن تو صفحه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ نمونه دیگه ای با کتابخونه ICOSFadeAnimation رمز فایل : basic4android.org ICOSFadeAnimation.rar داداش پیوست خرابه هرکاری میکنم دانلود نمیشه ، اصلا هایپرلینک نیست که بخوام روش کلیک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ داداش پیوست خرابه هرکاری میکنم دانلود نمیشه ، اصلا هایپرلینک نیست که بخوام روش کلیک کنم درود دوست عزیز لینک مشکل نداره چک شد. اگر بازم مشکلی با دانلود دارید از لینک پایین استفاده کنید : ICOSFadeAnimation.rar راجب اون انمیشن ها هم میتونید با استفاده از انمیشین Translate کتابخانه animation هم کاری که میخواید رو انجام بدید. در پناه حق. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
سلام دوستان
من بعضی برنامه هارو دیدم که تا برنامه رو باز میکنی باتن ها و ... از سمت راست و چپ میریزن داخل برنامه
اما به صورت گرافیکی
اگه کسی بتونه یک مثال بم بده ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.