کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشید اینم قولی که بتون داده بودم سورس ماشین حساب حرفه ای رو براتون آپلود کردم {برای زبان بیسیک فور اندروید} اگر یکم برنامه نویسی بیسیک فور اندروید کار کرده باشید میتونید این سورس رو خصوصی کنید ؛ سعی کنید سورس رو پخش نکنید (کدهاشو دید خودتون میفهمید) موفق باشید پسند بیشتر = سورس های بهتر دانلود سورس با لینک غیرمستقیم بیش از +5000 خط کد داره این سورس پسورد فایل : answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ داداش ممنون من سورسا رو دان کردم فقط شرمنده یه عسک!! بزار بدونیم چیه قبلش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ABOLCOLT 1 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ eror vase (kvs) mide لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ eror vase (kvs) mide سلام دوست عزیز همین الان بررسی کردم درست هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ eror vase (kvs) mide سلام دوست عزیز خوش امدید به انجمن دوستم توی انجمن از دادن پست به صورت فینگیلیش خودداری کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.